Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ημαθία: Σε κλίμα συγκίνησης ο 3ος Δρόμος στη μνήμη των 21 Μαθητών (φωτό και βίντεο)

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Απριλίου ο 3ος Δρόμος 21 Μαθητών στο Μακροχώρι Ημαθίας, ένας αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη των 21 Μαθητών που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο στα Τέμπη το 2003.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων σε συνεργασία με το Αθλητικό τμήμα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την τεχνική υποστήριξη του τμήματος στίβου του Φιλίππου Βέροιας και του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας.

Ο «3ος Δρόμος 21 Μαθητών» περιλάμβανε τις κατηγορίες: 7.700μ. ηλικίας 16 ετών και άνω, 3.000μ. αγώνας Περιπατητικός Δρόμος Υγείας ηλικίας 16 ετών και άνω, 2.000 αγώνας Γυμνασίων, 1.000μ. αγώνας Δημοτικών και Αγώνας ΑΜΕΑ 250μ.

Για την άψογη διοργάνωση ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή της αστυνομίας και της Τροχαίας η οποία εφάρμοσε με επιτυχία τα μέτρα τάξης προς διευκόλυνση αυτών που συμμετείχαν αλλά και των θεατών.

Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία καθώς με σύμμαχο τον καλό καιρό, όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης και δεν υπήρξαν τυχόν προβλήματα ή τραυματισμοί.
Αξίζει να σημειωθεί πως λήφθηκαν σημαντικά μέτρα ασφαλείας στον αγώνα των μαθητών Δημοτικών σχολείων, καθώς η συμμετοχή των μικρών μαθητών ήταν πολύ μεγάλη. Γι’ αυτό το λόγο, στην εκκίνηση, μέχρι τα πρώτα 100 μέτρα, οι λιλιπούτειοι δρομείς, ακολουθούσαν έναν ενήλικα δρομέα, ο οποίος αργότερα αποχώρησε.

Όσον αφορά τον αγώνα των 7,7χλμ, πρώτος τερμάτισε ο Σταμούλης Γιώργος, δεύτερος ο Νεοφώτιστος Νικόλαος και τρίτος ο Δημητριάδης Αμβρόσιος. Από τις γυναίκες, πρώτη τερμάτισε η Σουλιώτου Αλεξάνδρα, δεύτερη η Μποχώρη Δήμητρα και Τρίτη η Ηλιάδου Φωτεινή.

Δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα των 7,7χλμ. ΕΔΩ.

Μετά το πέρας της διεξαγωγής των αγώνων, ακολούθησαν χαιρετισμοί και απονομές στην πλατεία των 21 Μαθητών.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ομιλία της Προέδρου του Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου Μαρίας Βλαζάκη, η οποία δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνησή της και τα δάκρυά της καθώς διάβαζε τα ονόματα των 21 αδικοχαμένων μαθητών.

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Ημαθία: 3ος Δρόμος 21 Μαθητών (1)

 

2018 04 15 Ημαθία -Μακροχώρι - 3ος Δρόμος 21 μαθητών 15/4/2018

 

Ημαθία -Μακροχώρι - 3ος Δρόμος 21 μαθητών - δηλώσεις - το μήνυμα της διοργάνωσης 15/4/2018

 

Δείτε βίντεο από την διοργάνωση του Δρόμου 21 Μαθητών του 2017

 

Δείτε βίντεο από την διοργάνωση του Δρόμου 21 Μαθητών του 2016

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ