Βέροια: «Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους - Αλλιώς» - Μια ξεκαρδιστική, απολαυστική παράσταση με τον Σίλα Σεραφείμ (φωτό)

 

Το βράδυ της Δευτέρας 16 Απριλίου, το Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον ταλαντούχο ηθοποιό Σίλα Σεραφείμ, σε μια μοναδικά ξεκαρδιστική Stand Up Comedy.

Ο κωμικός του Stand Up Comedy στην Ελλάδα Σεραφείμ Σίλα, με το μοναδικό του ταλέντο, παρουσίασε την «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους - Αλλιώς», μια ξεκαρδιστική παράσταση με πολύ σάτιρα που κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

«Η Ιστορία του Ελληνικού Έθνους - Αλλιώς» αναφέρεται στην ιστορία της Ελλάδας, με ιδιαίτερα χιουμοριστικό και σατιρικό τρόπο, και σκοπός είναι η αφήγηση της ιστορίας της χώρας, «αλλιώς» - με διαφορετικό τρόπο.

 

 

Μέσα από κωμικές στιγμές και με έξυπνο χιούμορ, ο Σεραφείμ Σίλα ανέδειξε με εύστοχο τρόπο την ταλαιπωρία μιας «ματωμένης» χώρας, σημειώνοντας τα σημαντικά γεγονότα που καθόρισαν την πορεία της ως έθνος.

Η παράσταση ήταν εξαιρετική με ευρηματικό χιούμορ, πλούσια σε περιεχόμενο, με κάποιες στιγμές προβληματισμού και πολύ γέλιο.

Το κοινό την λάτρεψε αφού πρόσφερε αστείρευτο γέλιο, κάτι που αποδείχτηκε από το θερμό χειροκρότημα.

Πριν την έναρξη της παράστασης, ο Σίλα Σεραφείμ, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο Verianet.gr, η οποία θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ