Βέροια: Ο Ηλίας έβαλε μπουρλότο στην εσπερίδα για τον Χο Τσι Μινχ… (βίντεο)

 

Ένας πολίτης με ανησυχίες, ενδιαφέρον για τα κοινά και κυρίως με στοιχεία, προϊόν έρευνας, έβαλε «μπουρλότο» στην εσπερίδα που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στη Βέροια με τίτλο «Στα βήματα του Χο Τσι Μινχ».

Η εσπερίδα είχε θέμα τον τουρισμό, σκέψεις, ιδέες και τεχνικές για την τόνωση και την ανάπτυξή του.

Προετοιμάστηκε από μια ιδέα που προέκυψε από κάποιες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες  ο μεγάλος ηγέτης Χο Τσι Μινχ πέρασε κάποτε από τη Βέροια. Κι αν δεν πέρασε ακριβώς από τη Βέροια, πέρασε από τα περίχωρα…

«Αλλά αυτό δεν έχει και μεγάλη σημασία» όπως είπε κι ένας από τους ομιλητές της εσπερίδας… «Κάθε τουρίστας θέλει να ζήσει έναν μύθο»…

Όπως συμβαίνει σε ανάλογες εκδηλώσεις, το πνεύμα καλής θέλησης και αισιοδοξία ήταν διάχυτα… 

Κι ενώ η εσπερίδα βάδιζε προς το τέλος της και ως είθισται, πάντα στο τέλος δίνεται κάποιος χρόνος και στους εκτός πρωτοκόλλου παρισταμένους, ένας πολίτης από τη Βέροια πήρε το λόγο.

Η τοποθέτησή του γνωστού καθηγητή και ερευνητή, Ηλία Χασιώτη ήταν πραγματικό «μπουρλότο» όπως θα έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά, καθώς σε λιγότερο από 6 λεπτά έβγαλε όλα τα προλεχθέντα περίπου ως …αποκυήματα φαντασίας..

Μάλιστα παρουσίασε βιβλία και έγγραφα, τονίζοντας: «τίποτα από αυτά που είπατε δεν είναι αληθή»!!!

«Φέρτε τα δικά σας επιχειρήματα», είπε ο κ. Ηλίας Χασιώτης για να απαντήσει ο συντονιστής ότι δεν έχει καμιά υποχρέωση να κάνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα ο συντονιστής της εσπερίδας, ως απάντηση-σχόλιο έκανε λόγο για …υποχρέωση του πολίτη να «ακολουθήσει τους κανόνες της καλής φιλοξενίας»….

Ο κ. Χασιώτης αρνήθηκε να συνεχίσει τη συζήτηση λέγοντας ότι η αντιμετώπισή του είναι απαξιωτική και αποχώρησε λέγοντας με νόημα «καληνύχτα Μαργαρίτα»…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

2018 04 24 Βέροια - «Στα βήματα του Χο Τσι Μινχ» - Ηλ. Χασιώτης: "Αναληθή όλα όσα είπατε"!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ