Ομιλίες Γιαννακάκη και Γεωργίου στη FRESKON για τη φετινή παραγωγή ροδάκινων

 

Χθες ήταν η τελευταία ημέρα της έκθεσης Freskon 2018 η οποία άνοιξε τις πύλες της στις 26-4-2018.

Στο διήμερο που προηγήθηκε οι διάφοροι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε επιχειρηματίες, τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό της χώρας, κλείνοντας όσο το δυνατόν γίνεται νέες συμφωνίες με πελάτες παλαιότερους αλλά και νέους.

Η προσέλευση επισκεπτών σύμφωνα με τους εκθέτες κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις και ομιλίες τις οποίες σας παρουσιάζουμε μέσα από τα βίντεο

Από τους ομιλητές, σας παρουσιάζουμε τις δηλώσεις των κυρίων Γιαννακάκη Χρήστο ( Προέδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνόκαρπων) και Γεωργίου Χρήστο ( Υπεύθυνος Πωλήσεων ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου) που αναφέρονται στα προβλήματα απορρόφησης και διακίνησης του επιτραπέζιου ροδάκινου και νεκταρινιού όπως επίσης και του συμπύρηνου καθώς και πρώτες εκτιμήσεις για το μέγεθος της Ευρωπαϊκής παραγωγής.

Στην έκθεση παραβρέθηκαν επίσης και πολιτικά πρόσωπα από το Νομό Ημαθίας όπως ο βουλευτής της ΝΔ κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θεοχαρόπουλος Αθανάσιος και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χαλκίδης Μιχαήλ.

 

http://www.imathiotikigi.gr

 

Δείτε την ομιλία του κ. Γεωργίου Χρήστου στο 

" style="color: rgb(235, 30, 0); text-decoration-line: none;">Βίντεο  καθώς και του κ. Γιαννακάκη Χρήστου στο βίντεο που ακολουθεί μετά το φωτογραφικό υλικό

Φωτογραφία του Χρήστος Βοργιάδης.

Φωτογραφία του Χρήστος Βοργιάδης.

Φωτογραφία του Χρήστος Βοργιάδης.

Φωτογραφία του Χρήστος Βοργιάδης.

 
 
 
http://www.imathiotikigi.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ