Βέροια – Manu Bennett: Από τον «Σπάρτακο» στις Αιγές - "Μαγική πρόκληση ο «2ος Δρόμος Ανακτόρων»" (Βίντεο)

 

Στα πλαίσια της επίσκεψής του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας προκειμένου να συναντήσει και να δημιουργήσει εμπειρίες, προκειμένου να αποτυπώσει εικόνες και να νιώσει καταστάσεις, ο διάσημος σταρ του Hollywood Manu Bennett, βρέθηκε στη Βεργίνα μαζί με τη φίλη του, τη δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου.

Ο Manu Bennett είναι γνωστός από τις αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές «Spartacus» και «Arrow», στις οποίες είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, πρόκειται να γράψει μια καινούρια ταινία με τίτλο «Ο Μαραθώνιος» και γι’ αυτό το λόγο βρέθηκε στη Βεργίνα, προκειμένου να εμπνευστεί από την ιστορία του Μακεδονικού βασιλείου.

Εντελώς τυχαία, το βράδυ του Σαββάτου, μαθαίνοντας πως την Κυριακή 29 Απριλίου θα διεξάγονταν ο «2ος Δρόμος Ανακτόρων», δήλωσε συμμετοχή και έτρεξε κι αυτός στον αγώνα των 8,3 χιλιομέτρων. 

Παρά το ότι δεν είχε κάνει καμία προετοιμασία γι’ αυτή τη δράση, ο «Μονομάχος» μιας άλλης εποχής, με το νούμερο 317, κατάφερε να φτάσει στη γραμμή τερματισμού σε 56:42 λεπτά.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Manu Bennett στην κάμερα του Verianet και στη Δημοσιογράφο Βέϊου Σοφία, o “2ος Δρόμος Ανακτόρων” ήταν γι’ αυτόν μια μαγική πρόκληση σε σχέση με την έμπνευση που έψαχνε.

 

Περισσότερα, στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Βεργίνα - Manu Bennett - Από το Σπάρτακο στις Αιγές - συνέντευξη 29/4/2018

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ