Βέροια: «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί» - Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την έκθεση μαθητικών έργων στην πλατεία Δημαρχείου (βίντεο)

 

Στα πλαίσια της δράσης και ενημέρωσης του ΕΠΑΛ Βέροιας, οι μαθητές του σχολείου, ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για το στήσιμο της έκθεσης στην πλατεία Δημαρχείου.

Το βράδυ της Τετάρτης, καθηγητές και μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, αμέσως μετά την ημερίδα «Θεσμικό πλαίσιο Μαθητείας» που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο, έδωσαν ραντεβού στην πλατεία Δημαρχείου, όπου ξεκίνησαν το στήσιμο της έκθεσης.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι οι μαθητές εντός του σχολείου υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους. 

Η δράση «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί», που γίνεται από το ΕΠΑΛ Βέροιας σε συνεργασία με την ΔΔΕ Ημαθίας, θα πραγματοποιήσει ημερίδα στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη αύριο Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, στην οποία θα παραστούν ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης και ο Διευθυντής Επαγγελματικών Σπουδών του Υπουργείου κ. Μουστάκας.

Στην αυριανή ημερίδα, μπορούν να παραβρεθούν γονείς και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το σχολείο και τους κλάδους του.

Για την υλοποίηση της δράσης, μίλησαν στην κάμερα του Verianet ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Παντής Βαπτιστής, η καθηγήτρια Χαρούλα Σαραφοπούλου, ο καθηγητής - Τομεάρχης Μηχανολόγων Δημήτρης Τουτουντζίδης και οι μαθητές Θανάσης Κατσουγιαννόπουλος και Παναγιώτης Παπαευθυμίου.

 

Βέροια - Το ΕΠΑΛ Δημιουργεί 2/5/2018

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ