Βέροια: Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα αγροτικά – Δημάκης: «Και αύριο μπορεί να εφαρμοστεί σοσιαλισμός στη χώρα» (βίντεο)

 

Σύσκεψη - εκδήλωση  με θέμα:  «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτική πολιτική» διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ 

Η πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε αίθουσα του πολυχώρου «Εληά» με κεντρικό ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη,  μέλος του Γ.Π.  Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ
Ο ομιλητής στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στον παγκόσμιο ανταγωνισμό των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και τις ανησυχητικές εξελίξεις στην περιοχής μας.

Ο κ. Δημάκης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και στα άλλα αστικά κόμματα και έκανε λόγο για «κολαούζους»…

Ειδική αναφορά έκανε στα προβλήματα που υπάρχουν στον αγροτικό κόσμο με το «ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς» και απηύθυνε κάλεσμα να οργανωθούν οι αγρότες και να αγωνιστούν για τα δίκαιά τους.

Όπως είπε, πρέπει να φύγουν από τη διακίνηση οι μεσάζοντες και οι αγρότες πρέπει να διεκδικήσουν εξασφάλιση κατώτατης εγγυημένης τιμής για τα προϊόντα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δημάκης προς το τέλος της ομιλίας του εξέφρασε την άποψη ότι σοσιαλισμός μπορεί να εφαρμοστεί και αύριο στην Ελλάδα.

Το μέλος του Γ.Π.  Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ μετά το τέλος της αρχικής του τοποθέτησης απάντησε σε ερωτήσεις που τέθηκαν τόσο από εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, όσο και από πολίτες που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Βέροια - Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ για την αγροτική πολιτική

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ