Βέροια: Θάνος Μικρούτσικος και Χρήστος Θηβαίος σε μια εξαιρετική συναυλία για τα 100 χρόνια από τη σύσταση του Δήμου (φωτό και βίντεο)

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών, το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συναυλία με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Χρήστο Θηβαίο.

Η συναυλία, η οποία κατέπληξε το κοινό της Βέροιας, διοργανώθηκε από τον Δήμο Βέροιας και την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη σύσταση του Δήμου Βέροιας.

Στην εκδήλωση, τιμήθηκε από τον Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη ο Μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος για τη συμβολή του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης σημειώνοντας την κυρίαρχη θέση του πολιτισμού στη διαμόρφωση ενός δυναμικού μέλλοντος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Νανά Καραγιαννίδου.

Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος, ο σολιστ των πνευστών Θύμιος Παπαδόπουλος μαζί με τον εξαίρετο πιανίστα Μάξιμο Δράκο, παρουσίασαν έναν βασικό κύκλο τραγουδιών από το «Σταυρό του Νότου» σε μια συναυλία ανοιχτή στο κοινό.

Ο Θάνος Μικρούτσικος με το πιάνο του και ο Χρήστος Θηβαίος με την εκπληκτική φωνή του, συγκίνησαν, μάγεψαν και συγκίνησαν…

Το κοινό από την πλευρά του «αγκάλιασε» τους καλλιτέχνες, τραγούδησε μαζί τους και τους αντάμειψε με το πιο ζεστό χειροκρότημα.

 

Βέροια - συναυλία Θάνου Μικρούτσικου - χαιρετισμοί - τιμητική διάκριση στον συνθέτη 4/5/2018

 

Βέροια συναυλία Θάνου Μικρούτσικου - Χρήστου Θηβαίου 4/5/2018

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ