Όμιλος Φίλων Θεάτρου Βέροιας: Πανέμορφο "ποδαρικό" στο θεατράκι Ράχης με δυο μονόπρακτα (βίντεο)

 

Δε θα μπορούσε να κάνει καλύτερο "ποδαρικό"... Μετά από τρία χρόνια προσπαθειών για το ξεπέρασμα ορατών και "αοράτων" εμποδίων, επιτέλους δόθηκε σε χρήση το θεατράκι της Ραχιάς,  μια εξαιρετική ζεστή "φωλιά" τέχνης και πολιτισμού.

Δυο μονόπρακτα, το "πρόταση σε γάμο", του Τσέχωφ και το "Ένα ηλιόλουστο πρωινό" του Κιντέρο ανέβηκαν το βράδυ της Κυριακής, μπροστά σε ένα κοινό που γέμισε την αίθουσα δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Στο πρώτο τη σκηνοθεσία είχε η Εύα Δουλγέρογλου, η οποία  κλήθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να αντικαταστήσει επί σκηνής την πρωταγωνίστρια και ήταν πραγματικά εξαιρετική και σαν ηθοποιός.

Μαζί ένας Χαρισματικός Στράτος Χατζόπουλος και ένας επίσης επιβλητικός, με πηγαίο ταλέντο, Δημήτρης Τελίδης.

Στο δεύτερο μονόπρακτο η μοναδική Έφη Κουσίδου με τον Δημήτρη Τελίδη δε ένα πολύ τρυφερό δίδυμο, σε δεύτερους ρόλους την Εύα Δουλγέρογλου και τον Στράτο Χατζόπουλο και τον Βασίλη Βαλαβάνη επί σκηνής να "ντύνει" μουσικά την παράσταση.

Τη σκηνοθεσία είχε ο Νίκος Μανούδης. 

Τα σκηνικά και τα κουστούμια ήταν της Ισαβέλλας Κωνσταντούδη.

Πριν την έναρξη της παράστασης χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Ομίλου, Γιώργος; Δουλγέρογλου, ευχαριστώντας όσους συνέβαλλαν να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να ολοκληρωθεί με επιτυχία μια προσπάθεια τριών ετών ώστε να λειτουργήσει και πάλι το θεατράκι της Ράχης.

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

 

Όμιλος Φίλων Θεάτρου Βέροιας - Πρόταση σε γάμο 20/5/2018

 

Όμιλος Φίλων Θεάτρου Βέροιας - Ένα ηλιόλουστο πρωινό 20/5/2018

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ