ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας: «Τα 13 Ρολόγια» - Μια εξαιρετική παράσταση παρουσιάστηκε στη Στέγη (φωτό και βίντεο)

 

Μια όμορφη, παραμυθένια ατμόσφαιρα ξεδιπλώθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια το βράδυ της Δευτέρας 28 Μαΐου 2018.

Η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά από νωρίς με κόσμο που περίμενε με ανυπομονησία το ξεκίνημα της παράστασης, «Τα 13 Ρολόγια».

Η παράσταση «Τα 13 Ρολόγια», παρουσιάστηκε από το Τμήμα Θεατρικής Υποδομής της Ομάδας «Επί Σκηνής» του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και ήταν μια εξαιρετική πρεμιέρα για τον κύκλο παραστάσεων που ετοιμάζεται.

26 ερμηνευτές ανέβηκαν επί σκηνής, με μουσικούς σχεδιασμούς και θεατρική δράση, δημιούργησαν μια εξαίρετη, θαυμάσια παράσταση υψηλής ποιότητας σε σκηνοθεσία Πέτρου Μαλιάρα!

 

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας -  Ομάδα «Επί Σκηνής» -  Τα 13 Ρολόγια 28/5/2018

 

Τους ρόλους ερμήνευσαν (αλφαβητικά):  Ακριβόπουλος Γιάννης, Ανδρεοπούλου Γεωργία, Βαρδακαστάνη Σοφία, Βογιατζής Βασίλης, Γαϊτανίδης Μιχαήλ, Γάκη Αλεξάνδρα, Γεωργιάδου Λίνα, Γεωργίου Ελεάννα, Γεωργίου Μαριλλένα, Γκαϊταντζή Θεοδώρα, Ζαχαριουδάκη Στέλλα, Ζηλιασκούδη Σοφία, Θεοδωρόπουλος Σωτήρης, Ιωσηφίδου Παυλίνα, Κλωναράς Κωνσταντίνος, Κωνσταντινίδου Τερέζα, Μάντσιου Ευφημία, Μουταφίδης Λάζαρος, Παλαπανίδου Συμέλα-Μαρίνα, Παπαευθυμίου Μάγδα, Πετρακοπούλου Μαρία,  Σερβετά Μαριαλένα, Σέφερ Κυριάκος, Στεφανίδου Ραφαέλα, Χαραλαμπίδης Άγγελος, Χασιώτης Βασίλης

 

Σημείωμα Σκηνοθέτη

Σε ένα κόσμο ευφάνταστο μεταφερόμαστε, όπου ένας κακότροπος Δούκας σκότωσε το χρόνο, πριν πολλά και παγωμένα χρόνια. Η γλυκιά και πανέμορφη ανιψιά του, η πριγκίπισσα Σαραλίντα είναι το μόνο ζεστό πλάσμα στο κάστρο του. Ένας πρίγκιπας που τ’ όνομα του αρχίζει από Ξ, αλλά και δεν αρχίζει, προσπαθεί να κερδίσει το χέρι της αγαπημένης του Σαραλίντας με τη βοήθεια του Γκόλουξ, ενός πλάσματος, που δε θυμάται ακόμα και αυτά, που δεν πρέπει να ξεχνά. Τα πλάσματα αυτά και άλλα τόσα, μπλέκονται έντεχνα σ’ ένα μαγικό παραμύθι, όπου τα 13 ρολόγια στους τοίχους είναι παγωμένα στη χώρα, που δεν είναι ποτέ τώρα.. Είναι πάντοτε τότε! Μια ατμόσφαιρα παραμυθένια ξεδιπλώνεται στη σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών, σε μια παράσταση, που κάνει το παραμυθένιο να μοιάζει αληθινό, κρατώντας σε αγωνία το θεατή μέχρι ο Δούκας να μετρήσει και τα χίλια πετράδια, αλλιώς.. το Τόνταλ καραδοκεί!  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ