Βέροια: Συγκλονιστική η παράσταση «Το τσίρκο σας» σε σκηνοθεσία Μαρίας Κυροπούλου (φωτό και βίντεο)

 

Η Ομάδα «Αστεράκια» του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας παρουσίασε την συγκλονιστική παράσταση «Το τσίρκο σας» σε σκηνοθεσία της Μαρίας Κυροπούλου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια.

Είκοσι παιδιά, πανέξυπνα, με αθώα πονηριά, γεμάτα από την παιδική φαντασία, παρουσίασαν ένα θέαμα, όπου για τις ανάγκες του έργου, μερικά από αυτά, κλείστηκαν μέσα σε κλουβί, εγκλωβίζοντας την δημιουργικότητα και τον εσωτερικό τους κόσμο, δίνοντας απαντήσεις με ιδιαίτερο τρόπο, για το τί ακριβώς γίνεται σε ένα τσίρκο, πως είναι να είσαι ελεύθερος και διαφορετικός, κάνοντας το κοινό να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Η παιδική τρέλα, η καθαρή ψυχή και η αγνή καρδιά, σταμάτησαν να υπάρχουν με το χτύπημα ενός μαστίγιου στο πάτωμα δείχνοντας την ανατριχιαστική πλευρά ενός μαγικού κόσμου.

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Βέροια: «Το τσίρκο σας» σε σκηνοθεσία Μαρίας Κυροπούλου 3/6/2018

 

ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας “Το Τσίρκο σας” από την ομάδα “Αστεράκια” 3/6/2018

 

Συντελεστές Παράστασης
Κείμενο
: Μαρία Κυροπούλου
Σκηνοθεσία: Μαρία Κυροπούλου
Σκηνογραφία (σχεδιασμός & κατασκευή)/Ενδυματολογία: Γεωργάκη Χαρά, Γεωργόπουλος Δημήτρης, Όσσα Μαρία, Τσιριγώτη Σοφία.
Μουσική Επιμέλεια: Μαρία Κυροπούλου                                                         
Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης
Τεχνική Υποστήριξη: Andrew Borg, Πέτρος Μαλιάρας
Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου

Τους ρόλους ερμήνευσαν (αλφαβητικά): Θάνος Βαδόλας, Ντίνος Βόγδος, Μιχαήλ Γαϊτανίδης, Ερμής Γιομπλιάκης, Χρύσα Δάσκαλου, Σοφία Ζηλιασκούδη, Βασίλης Θεοδωρίδης, Μαρία Κυροπούλου, Παναγιώτης Λεκός, Αθηνά Μπέκα, Γιάννης Ορφανίδης, Άλκης Παλπάνας, Δημήτρης Παναγιωτίδης, Αργύρης Παπάζογλου, Νατάσα Ποργιαλίδου, Νεόφυτος Πορφύρης, Αποστόλης Πουλιόπουλος, Δήμητρα Σαράντη, Γιώργος Σέφερ, Κυριάκος Σέφερ.

 

 


 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ