Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Ανθεί και φέρει κι άλλο...- Αστείρευτη κυψέλη παράδοσης - Τελετή λήξης τμημάτων (βίντεο)

 

Με μια λαμπρή τελετή λήξης ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες των τμημάτων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας για την περίοδο 2017-201.

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας πραγματοποίησε εκδήλωση για την τελετή λήξης των τμημάτων της στον χώρο του πνευματικού και πολιτιστικού κέντρου στο Πανόραμα.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν όλα τα παιδικά χορευτικά τμήματα, το χορευτικό τμήμα σε συνεργασία με το τμήμα λύρας της Ευξείνου Λέσχης καθώς και το παιδικό θεατρικό τμήμα, όπως επίσης το τμήμα λύρας και νταουλιού!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσοι παραβρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς των τμημάτων μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα που χαρακτηρίζει την κάθε εκδήλωση.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Παύλος Σαρημιχαηλίδης και ακολούθησε η παρουσίαση του τμήματος θεάτρου.

Φέτος, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, είχε την χαρά να φιλοξενήσει στην τελετή και το παιδικό χορευτικό του τμήματος λαογραφίας και πολιτισμού της ΚΕΠΑ.

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Ανθεί και φέρει κι άλλο...- Αστείρευτη κυψέλη παράδοσης - Τελετή λήξης τμημάτων

 

Το ιδιαίτερο της εκδήλωσης, ήταν πως η ΕΛΒ χόρεψε για το Χαμόγελο του Παιδιού! 

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, έχοντας να επιδείξει αξιόλογο πολιτιστικό έργο επιτυγχάνει και καταλαμβάνει υψηλούς στόχους. Ο κυριότερος αρωγός των προσπαθειών αυτών είναι ο γονιός. Με την συμβολή του εξασφαλίζονται οι κατάλληλες συνθήκες μέσα στις οποίες μεγαλώνουν τα παιδιά τα οποία στελεχώνουν την κοινωνία του αύριο.

Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του Συλλόγου λοιπόν, πραγματοποιήθηκε bazaar του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πολιτιστικού – εκθεσιακού κέντρου.

Ήταν μια ιδιαίτερα όμορφη τελετή, η οποία επιβραβεύτηκε με το δυνατό χειροκρότημα του κοινού που είχε κατακλύσει την αίθουσα, και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

 

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας - Εκδήλωση λήξης Τμημάτων  3/6/2108

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ