Βέροια: Απονεμήθηκαν τα βραβεία του μαθητικού διαγωνισμού φωτογραφίας «Όψεις του τόπου μου: χθες, σήμερα, αύριο....»

 

Η τελετή βράβευσης και έκθεσης των έργων του μαθητικού διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα «Όψεις του τόπου μου: χθες, σήμερα, αύριο....», πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Το μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (Σχολικές Δραστηριότητες) και η Περιβαλλοντική Ομάδα «Κτίρια και άνθρωποι στους μαχαλάδες της Βέροιας» του Εσπερινού Γυμνασίου Βέροιας, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού, την Σχολική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας και τη Φωτογραφική Ομάδα Βέροια ¨Αντίθεσις¨ με θέμα «Όψεις του τόπου μου: χθες, σήμερα, αύριο....» για τους μαθητές της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα  Μαρτίου-Μαΐου 2018 και το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε την φωτογραφική αποτύπωση εικόνων με θέμα τον Τουρισμό, Θρησκεία, Πολιτισμό, Φύση και Περιβάλλον, Αστικό Περιβάλλον και Αρχιτεκτονική, Γαστρονομία και Ιστορία.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν  οι μαθητές να γνωρίσουν τον τόπο τους υπό το πρίσμα του τουρισμού και της αειφορικής ανάπτυξης και να έρθουν κοντά στα στοιχεία του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής που συνθέτουν το μωσαϊκό της Ημαθίας ως τουριστικού προορισμού.

Χαιρετισμό απεύθυναν και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βασίλης Λυκοστράτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Β’θμιας εκπαίδευσης, Θανάσης Σιακαβάρας και οι κ.κ. Γιαννάκη και Δημητριάδου εκ μέρους των διοργανωτών.


Το πρώτο βραβείο πήρε η Μπεντίλα Ελένη, το δεύτερο η Κοτζαερίδου Δήμητρα και το τρίτο η Κουτσονίκου Βασιλική.

 

Βέροια Τελετή βράβευσης Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας 11/6/2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ