Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια – Γιώργος Καμίνης: «Είμαστε για τα δύσκολα» - Στην Ημαθία ο Δήμαρχος Αθήνας και μέλος του Π.Σ του ΚΙΝΑΛ (βίντεο)

 

Με ομιλία στην αίθουσα του πολυχώρου «Εληά», στη Βέροια ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Ημαθία ο δήμαρχος Αθηναίων, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του «Κινήματος Αλλαγής», Γιώργος Καμίνης.

Νωρίτερα ο κ. Καμίνης επισκέφτηκε τον Αρχαιολογικό Χώρο Βεργίνας και τη συνεταιριστική μονάδα “Venus”.

Πριν την ομιλία του ο Γιώργος Καμίνης έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Στην ομιλία του ο κ. Καμίνης ξεκίνησε με αναφορά στις εξελίξεις στη συνάντηση των “G7”, το κενό που, όπως είπε, δημιουργείται στα Βαλκάνια και προσπαθεί να το καλύψει η Ρωσία

Σε αυτή τη συγκυρία εξελίσσεται το ζήτημα της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων. Σχετικά με το ζήτημα αυτό πρέπει να λαμβάνονται υπ’ όψη οι αλλαγές των δεδομένων, όπως υπογράμμισε.

Σε ό,τι αφορά μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Καμίνης είπε ότι αυτές δεν προκαθορίζονται, χαρακτήρισε το δημόσιο ως «μέγα ασθενή» άσκησε έντονη κριτική στον «Κλεισθένη 1» και τόνισε ότι επιβάλλεται συνταγματική αναθεώρηση ώστε να μην εξαρτάται η διάλυση της Βουλής από την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.

Για τη βουλευτική ασυλία, αυτή πρέπει να τίθεται στην κρίση της Βουλής αν πρέπει να παρέχεται ή όχι στον βουλευτή που την ζητάει.

Για το πρόσφατο συνέδριο του «κινήματος Αλλαγής», είπε ότι ήταν λάθος που ονομάστηκε συνέδριο. Ήταν συνδιάσκεψη, είπε.

Σε ό,τι αφορά το ρόλο και την προοπτική του Κινήματος ο κ. Καμίνης έκλεισε τη συγκεκριμένη αναφορά λέγοντας «Είμαστε για τα δύσκολα»…

 

Βέροια - Κίνημα Αλλαγής - ομιλία Γιώργου Κομίνη 11/6/2018

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ