Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας: Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς η επίδειξη του Τμήματος Ακροβατικής Γυμναστικής (φωτό και βίντεο)

 

Με «άρωμα» Ελλάδας και σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, με εντυπωσιακές κινήσεις και επαγγελματισμό, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2018, η ετήσια επίδειξη Ακροβατικής Γυμναστικής στη Σάλα του Φιλίππειου Γυμναστηρίου.
 
Στην εκδήλωση, παρόντες ήταν συγγενείς, φίλοι και λάτρεις του αθλήματος, οι οποίοι επιβράβευσαν τους αθλητές που συμμετείχαν με ζεστό χειροκρότημα.
 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ομαδική χορογραφία από την αγωνιστική ομάδα, χορογραφία από το τμήμα Junior, 3. Αγωνιστικό Πρόγραμμα Ισορροπίας από την τριάδα γυναικών Ε΄ κατηγορίας, 4. Αγωνιστικό Δυναμικό Πρόγραμμα  από το μεικτό ζευγάρι Ε΄ κατηγορίας, Χορογραφία 1ου Αναπτυξιακού Τμήματος Φιλιππείου, Αγωνιστικό Πρόγραμμα Ισορροπίας από την τριάδα γυναικών Δ΄ κατηγορίας, Αγωνιστικό Δυναμικό πρόγραμμα από το μεικτό ζευγάρι Δ΄ κατηγορίας, Χορογραφία  2ου Αναπτυξιακού τμήματος Φιλιππείου, Ατομικό πρόγραμμα Ισορροπίας,  Αγωνιστικό Δυναμικό Πρόγραμμα από την τριάδα γυναικών Ε΄ κατηγορίας, Χορογραφία 1ου Προχωρημένου τμήματος,  Αγωνιστικό Πρόγραμμα Ισορροπίας από το μεικτό ζευγάρι Ε΄ κατηγορίας,  Αγωνιστικό Πρόγραμμα Ισορροπίας από το μεικτό ζευγάρι Δ΄ κατηγορίας,  Ομαδική χορογραφία 2ου προχωρημένου τμήματος, Αγωνιστικό Δυναμικό Πρόγραμμα από την τριάδα γυναικών Δ΄ κατηγορίας.
 
Στο τέλος της επίδειξης, έγιναν οι απονομές στους αθλητές που συμμετείχαν, τις οποίες έκαναν ο Πρόεδρος του Α.Π.Σ. «Φίλιππος Βέροιας» Γιώργος Φύκατας, ο Γεν. Αρχηγός του Φιλίππου Βέροιας Γρηγόρης Παπαϊωάννου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης.
 
 
 

 Φίλιππος Βέροιας - Ακροβατική Γυμναστική - γιορτή λήξης 11/6/2018

 
 
 
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, επισημάνθηκαν:
«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα κλείσουμε την χρονιά με ένα δείγμα της συνολικής μας δουλειάς για να καλωσορίσουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι. Καλοκαίρι…με άρωμα Ελλάδας, όπου τα παιδιά θα μας ταξιδέψουν στα μαγικά της μέρη κάτω από ελληνικές νότες. Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη εμπειρίες και σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο έπειτα από πολύ προσπάθεια τόσο των αθλητών-τριών όσο και της προπονήτριας μας, Έλσα Παπαδοπούλου. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβρη στο Λαύριο Αττικής, η Βεροιώτικη ομάδα  ήταν η μοναδική που έφυγε με τόσα μετάλλια στις βαλίτσες της και μάλιστα όλα χρυσά!!!Οι αθλητές –τριες μας έκαναν όλους τους παρευρισκόμενους να μιλάνε για τον Φίλιππο Βέροιας που παρά την έλλειψη ειδικών αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας κατάφεραν να χτυπηθούν με ομάδες που προπονούνται καθημερινά σε  ειδικό γυμναστικό έδαφος και να τις κερδίσουν. Συνολικά κατέκτησαν 4 Χρυσά και μια 5η θέση σε κατηγορίες με πραγματικά πολύ δύσκολο ανταγωνισμό. Το φετινό Πρωτάθλημα χαρακτηρίστηκε από τους παλιούς ως ο πιο δύσκολος και ανταγωνιστικός αγώνας στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα αφού σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών με 17 σωματεία για πρώτη φορά από το 1986. 
Αναλυτικά:
1η θέση κατέλαβαν οι:
 Μεικτό ζευγάρι Ε΄ κατηγορίας με τους Ντάια Μιχαέλα και Σαλασίδη Χάρη
 Μεικτό ζευγάρι Δ΄ κατηγορίας με τους Κολέτσα Σοφία και Ντέλλα Γιώργο
 Τριάδα γυναικών Δ΄ κατηγορίας με τις Σαατίδου Αγγελική, Ναβροζίδου Ραφαηλία και Κεφάλα Νεφέλη
 Δυάδα γυναικών  Δ΄ κατηγορίας με τις Παλάσκα Μαρία και την Καλαϊτζή Σταυρούλα η οποία σήμερα δεν θα συμμετέχει στην Επίδειξη μας διότι βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης, εμείς  την ευχόμαστε ολόψυχα να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει  κοντά μας) 
 
Και τέλος, 5η θέση κατέλαβε η Τριάδα γυναικών Ε΄κατηγορίας με τις:
 Πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες μας Παπαχαραλάμπους –Όρε Αντωνία και Καμπουρίδου Ευγενία με την Βοργιατζίδου Ελένη.
 
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι του τμήματος όμως μεγάλη επιτυχία αναγνωρίζουν και τα αναπτυξιακά τμήματα μας, πράγμα που αποδεικνύεται κάθε χρόνο από την  αύξηση προσέλευσης νέων παιδιών που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά το όμορφο άθλημα της Ακροβατικής Γυμναστικής!»
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ