Νάουσα: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κολύμβησης Γ' και Δ' τάξεων Δημοτικών Σχολείων

 

Τελετή λήξης σήμερα του μαθήματος κολύμβησης των Γ΄ και Δ΄ Τάξεων των Δημοτικών Σχολείων. Στη φετινή σχολική χρονιά πήραν μέρος 43 Δημοτικά Σχολεία των περιοχών Βέροιας και Νάουσας με 1200 περίπου μαθητές. Η μεγάλη αυτή συμμετοχή κατατάσσει την Ημαθία στις πρώτες θέσεις υλοποίησης του Προγράμματος σε όλη τη Χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας. 

Στη σημερινή τελετή, που έγινε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νάουσας παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Στέλλιου Δάγγα, τονίσαμε τα ιδιαίτερα παιδαγωγικά οφέλη του μαθήματος, καθώς και τη συμβολή του στην προσπάθεια μείωσης των ατυχημάτων στη θάλασσα, όπου η Χώρα μας δυστυχώς κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στην Ευρώπη με 400 περίπου πνιγμούς κάθε καλοκαίρι. 

Ευχαριστούμε τη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για την άριστη συνεργασία, τον υπεύθυνο του Προγράμματος, εκπ/κό Φυσικής Αγωγής κ. Ασημάκη Δημόπουλο, καθώς και όλη την ομάδα των εκπαιδευτών των μαθητών μας. Ευχαριστίες και στον Δήμο Νάουσας για τη δωρεάν παραχώρηση του Κολυμβητηρίου. 

Την επόμενη σχολική χρονιά θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή των μαθητών μας στο Πρόγραμμα με πρώτο στόχο την ένταξη και των σχολείων του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

 

 

Κείμενο - Φωτογραφίες από το προφίλ του Διονύση Διαμαντόπουλου στο fb. (Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας)

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ