ΚΔ' ΠΑΥΛΕΙΑ: Η παράσταση "Άγιος Λουκάς Ιατρός – Εργάτης στον Αμπελώνα του Κυρίου" στον Χώρο Τεχνών (φωτό και βίντεο)

 

 

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα ΚΔ” ΠΑΥΛΕΙΑ, το θεατρικό εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως, ανέβασε την παράσταση “Άγιος Λουκάς ο Ιατρός – εργάτης στον αμπελώνα του Χριστού”.

Η παράσταση έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Χώρου Τεχνών το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018 και ήταν βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από την βιογραφία του Αγίου Λουκά.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.

 

Βέροια – Παύλεια ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΙΑΤΡΟΣ Εργάτης στον αμπελώνα του Κυρίου - Θεατρική Παράσταση 27/6/2018


Το “Θεατρικό Εργαστήρι” και η παράσταση

Το “Θεατρικό Εργαστήρι” της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ιδρύθηκε πριν από 23 χρόνια από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα στο πλαίσιο της πολυδύναμης και εμπνευσμένης ποιμαντικής του μέριμνας για τους νέους και νέες της επαρχίας.

Έχει παρουσιάσει πολλές θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα και εκδηλώσεις ήχουν και λόγου με θρησκευτικό, εθνικό και παιδαγωγικό χαρακτήρα. Η πόρτα του μένει ανοιχτή σε όλους όσοι θέλουν να προσεγγίσουν αλήθειες της πίστης και ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα μέσα από τον θαυμαστό κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού.

“Δεν είμαστε επαγγελματίες του θεάματος, δεν κατέχουμε την υποκριτική τέχνη στην τελειότητά της, ούτε είναι σκοπός μας η καλλιτεχνική μας καθιέρωση... κάθε άλλο! Είμαστε μια μεγάλη παρέα από παιδιά του Χριστού μας, που αγαπάμε ό,τι κάνουμε και το προσφέρουμε ταπεινά σ' Εκείνον και σ' όλα τα άλλα παιδιά Του: σε Σας!”

Εκ του Θιάσου!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ