Ημαθία: Ξεκίνησε το River Flow Festival στα Πλατάνια της Βεργίνας (φωτό και βίντεο)

 

Το River Flow Festival, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2012, ξεκίνησε την Πέμπτη 2 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 5 Αυγούστου.

Το River Flow Festival, είναι ένα εναλλακτικό μουσικό φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται από την Unreated Team και πραγματοποιείται στη Βεργίνα Ημαθίας.

Πιο συγκεκριμένα, διοργανώνεται σε μια υπέροχη κατάφυτη τοποθεσία, με καταρράκτες και ρυάκια, στα Πλατάνια της Βεργίνας, περίπου 13km από την πόλη της Βέροιας.

Το φετινό φεστιβάλ, έχει ξεκινήσει με τη συμμετοχή περίπου 1500 ατόμων, πλήρως ανανεωμένο, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιοτική αναβάθμιση, τόσο στο καλλιτεχνικό επίπεδο, όσο και στο επίπεδο των παροχών.Το τετραήμερο του φεστιβάλ, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν camping και να παρακολουθήσουν συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Hip Hop σκηνής καθώς και με μερικούς από τους σπουδαιότερους παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής από όλο τον κόσμο.

Απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 18 ετών, εκτός εαν συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους. 

Στην είσοδο βρίσκεται η security, η οποία και με τις περιπολίες εντός του χώρου που διαδραματίζεται το φεστιβάλ, προσφέρει βοήθεια και ασφάλεια.Μέσα στον χώρο του Φεστιβάλ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν άνετα τον καφέ, το φαγητό, τα κοκτέιλ.

Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για το ιατρείο, για τις τουαλέτες (παρέχονται τουαλέτες και για άτομα με ειδικές ανάγκες), για τις ντουζιέρες, καθώς επίσης και για τα απορρίμματα, με την τοποθέτηση κάδων σε όλη την έκτασή του.

Φέτος, για λόγους ασφαλείας, οι δυο από τις τρεις γέφυρες εντός του χώρου έχουν κλείσει, καθώς παρατηρήθηκαν φθορές από τον χειμώνα που πέρασε.

 

2018 08 03 Βεργίνα River Flow Festival - Πλατάνια 3/8/2018

 

Εκρηκτικό το βράδυ της Παρασκευής

Εκρηκτικό ήταν το βράδυ της Παρασκευής για όλους όσους παραβρέθηκαν στο River Flow Festival..

Τα συγκροτήματα τα οποία πλαισίωσαν τη βραδιά, ανέβασαν τους ρυθμούς στα ύψη και το κοινό διασκέδασε και χόρεψε σε ρυθμούς hip hop..

 

Φωτογραφίες:

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Βεργίνα River Flow Festival 3/8/2018


Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/8

ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ
ΧΙ ΤΑΦ ΠΙ
DETRO
ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ
Κ.Γ.Θ. & DJ INVER 08
TEO MC
DJ ASTERIX


ΣΑΒΒΑΤΟ 4/8
ΛΕΞ
JOKER/TWOFACE
ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ
HATEMOST
HARRY CAIN
LA MORTIL
DS CREW


ΚΥΡΙΑΚΗ 5/8
RNS
ΤΖΑΜΑΛ
6ΑΡΙΑ
NEROM
ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ
DJ ARSTWO 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ