Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ελένη Φουρέιρα: Νιώθω Ελληνοαλβανίδα και λίγο Κύπρια

 

Aποκαλυπτική ήταν η Ελένη Φουρέιρα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «στη φωλιά των Κουκου». Απάντησε στις ερωτήσεις που αφορούσαν στη Eurovision, για θέματα που αφορούν στην προσωπική της ζωής αλλά και αν αισθάνεται Ελληνίδα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Θα αδικήσω την Αλβανία, αλλά επειδή δεν έχω ζήσει εκεί εγώ νιώθω Ελληνίδα. Όταν είσαι 20 κάτι χρόνια σε μια χώρα και σε έχει μεγαλώσει και σε έχει κάνει αυτό που είσαι, αν με ρωτήσεις από που είσαι θα σου πω ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία αλλά είμαι Ελληνίδα. Σέβομαι και αγαπώ την Αλβανία και θέλω να κάνω πράγματα εκεί, όμως έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα και η νοοτροπία μου είναι ελληνική. Όταν πηγαίνω στην Αλβανία λένε ήρθε η Ελληνίδα κι εδώ οι μισοί λένε ήρθε η Αλβανίδα. Νιώθω Ελληνοαλβανίδα και λίγο Κύπρια τώρα πια».

Για το ενδιαφέρον να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision ανέφερε: «Πολλά παιδιά ήθελαν την ευκαιρία που δόθηκε στη Γιάννα τόσο απλόχερα, εγώ ήμουν ένα από αυτά. Οπότε της είπα «ευχαριστήσου το». Η στιγμή εκείνη, όσο εύκολη και αν την έκανα να φαίνεται, είναι πολύ δύσκολη, θέλει εμπειρία. Θεωρώ ότι η Γιάννα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό».

Και συμπλήρωσε «Αν νιώθεις ότι αδικείσαι ή δεν έχεις περάσει, μπορεί να σου βγει μια πικρία. Εγώ δεν ήμουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Γιάννα, ήμασταν πολύ μακριά».

Μετά την επιτυχία της εκπροσωπώντας την Κύπρο στο διαγωνισμό καθώς βρέθηκε στη δέυτερη θέση, όπως περιγράφει «δεν ήρθε κάποιος από την Ελλάδα να μου πει κάτι. Θα χάρηκαν πιστεύω αλλά ξέρεις τι γίνεται; Όταν κάνεις μια επιλογή πρέπει να την στηρίξεις μέχρι τελευταία στιγμή κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Όταν είχα πάει, ουσιαστικά ήθελαν ένα άλλο είδος μουσικής, δεν ήθελαν ποπ τραγουδίστρια ή τουλάχιστον, συγκεκριμένα εμένα ως τραγουδίστρια».

 

www.neakriti.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ