Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Μετά από εισαγγελική παραγγελία: - Νέος έλεγχος στην παραλαβή του έργου «Σέλι – Α. Σέλι»!!!!

 

Ανοίγει ουσιαστικά εκ νέου ο φάκελος του έργου «Σέλι – Α. Σέλι».

Το έργο που δεν έγινε ποτέ και αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά δείγματα της δημαρχιακής θητείας  της «τέως» δημάρχου Βέροιας, το οποίο επιχείρησε να διαχειριστεί στο ίδιο μοτίβο ή διάδοχη δημαρχία του κ. Βοργιατζίδη.

Πρόκειται για μια ακόμη υπόθεση που απασχολεί τη δικαιοσύνη, καθώς για το θέμα αυτό υπάρχουν μια σειρά από δικαστικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τώρα, μετά από εισαγγελική παραγγελία, εντέλλονται οι αρμόδιες υπηρεσίες να εξετάσουν και πάλι τις μετρήσεις που έγιναν κατά την παραλαβή του έργου και πιο συγκεκριμένα, του μέρους του έργου που έγινε και έμεινε οριστικά ανολοκλήρωτο…

Αφορμή για τη νέα εξαιρετικά κρίσιμη εξέλιξη απετέλεσαν οι ενστάσεις που διατύπωσε ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών, Δημήτρης Δάσκαλος κατά τη διαδικασία της παραλαβής.

Ο κ. Δάσκαλος, πέραν των στοιχείων που παρουσίασε, έθεσε ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα που αφορά τα προϊόντα των χωματουργικών εργασιών που παρουσιάστηκαν ως πραγματοποιηθείσες κατά την παραλαβή.

Πρόκειται για τεράστιες ποσότητες από χώμα, οι οποίες αν όντως υπήρξαν, είναι «άγνωστο» που βρίσκονται…!!!

Όπως ανέφερε στην αναλυτική παρουσίαση των στοιχείων που παρέθεσε, οι υφιστάμενες ποσότητες είναι τόσο μικρές που δε μπορούν να δικαιολογήσουν αντιστοίχηση με το έργο που φέρεται ότι έγινε και για τα ποσά που πληρώθηκαν.

Η νέα αυτή εξέλιξη ανοίγει ουσιαστικά  εκ νέου το φάκελο της υπόθεσης, λίγες μόλις μέρες πριν την εκδίκαση της δικαστικής υπόθεσης, σε δεύτερο βαθμό, που αφορά δίωξη αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με την υπόθεση αυτού του έργου. 

Δ.Κ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ