Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Κριτική στον Τζιτζικώστα από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας με στήριξη ΚΙΝΑΛ, Χρ. Παπαστεργίου (βίντεο)

 

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Παπαστεργίου.

Τον υποψήφιο παρουσίασε ο γραμματέας Ημαθίας του κόμματος, Κώστας Ασλάνογλου.

Στην αρχική του ομιλία ο κ. Παπαστεργίου άσκησε έντονη κριτική στον νυν Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα υπογραμμίζοντας ότι η προβολή του έργου του είναι δυσανάλογη με την πραγματικότητα.

Τόνισε ότι η δήθεν απορροφητικότητα των κονδυλίων οφείλεται στο ότι τα έργα που αναφέρονται από τη διοίκηση Τζιτζικώστα είναι έργα που δεν υλοποιήθηκαν από το προηγούμενο ΕΣΠΑ.

Η κ. Μακεδονία έρχεται 9η στο κατά κεφαλή ΑΕΠ και είναι πρωταθλήτρια στην ανεργία, είπε.

Ο κ. Παπαστεργίου συνέδεσε τον κ. Τζιτζικώστα με τον κ. Ψωμιάδη λέγοντας ότι ο πρώτος είναι συνέχεια του δεύτερου, καταλήγοντας στο τέλος της ομιλίας του ότι ο κ. Τζιτζικώστας μέσα από την Περιφέρεια εξυπηρετεί δικούς του πολιτικούς στόχους.

Ο υποψήφιος με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ είπε ακόμη ότι είναι αναξιοποίητος ο πλούτος της περιοχής και ότι στις εκλογές ο κόσμος πρέπει να συγκρίνει θέσεις και προγράμματα.

Μετεκλογικά ο κ. Παπαστεργίου είπε ότι «δεν θ’ αφήσουμε ακυβέρνητη την Περιφέρεια» και ότι θα συζητήσει με όλες τις παρατάξεις πλην της Χ.Α.

Σε ό,τι αφορά τον «Κλεισθένη», είπε ότι εξυπηρετεί μικροπολτικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις που τέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του κ. Μπουτάρη, ο κ. Παπαστεργίου είπε ότι διαφώνησε με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης στο θέμα της Μακεδονίας, αλλά σε γενικές γραμμές κρίνει τη θητεία του κ. Μπουτάρη παραγωγική και θετική. 

 

Όλη η συνέντευξη στο βίντεο:

Βέροια ΚΙΝΑΛ - υποψ Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας - Χρήστος Παπαστεργίου 1/11/2018

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ