Αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου σε παλιά τηλεοπτική διαφήμιση

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια στην ελληνική showbiz και αυτό είναι κάτι που σου το έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές. Μας αρέσει η ειλικρίνειά της, το ότι έχει αυτοπεποίθηση και υποστηρίζει αυτό που κάνει μέχρι το έπακρον. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μπει στο στόχαστρο εξαιτίας του σώματός της (εμείς btw τη βρίσκουμε σούπερ), εκείνη ωστόσο το αντιμετωπίζει πάντα με τον σωστό τρόπο και με χιούμορ.

Πρόσφατα πέσαμε επάνω σε ένα βίντεο της Σίσσυ Χρηστίδου, το οποίο και έχει ανεβάσει η ίδια στο κανάλι της στο Youtube. Το συγκεκριμένο βίντεο αφορούσε τα κιλά της και τις προσπάθειες που έχει κάνει προκειμένου να απαλλαγεί από αυτά. Και κάπου μέσα σε αυτό το βίντεο της ανακαλύψαμε κάτι που ακόμη και εμείς δεν θυμόμασταν ή δεν είχαμε παρατηρήσει ποτέ.

Δες ακόμη: Η φωτό του Νάσου Παπαργυρόπουλου λίγο πριν το Nomads

Θυμάσαι μήπως ποια ήταν η πρώτη φορά που είδες στην τηλεόραση τη Σίσσυ Χρηστίδου; Πάμε στοίχημα πως όχι, γι’ αυτό και πρέπει να δεις το παρακάτω βίντεο. Η Σίσσυ όταν ήρθε στην Αθήνα ξεκίνησε να κάνει διαφημιστικά, προκειμένου να βγάζει το χαρτζιλίκι της –όπως ανέφερε η ίδια- και η πρώτη της διαφήμιση ήταν γι’ αυτά τα αγαπημένα σου (και δικά μας αγαπημένα) πουράκια.

Ακόμη δεν την έχεις θυμηθεί σωστά; Για ρίξε μία ματιά στο βίντεο παρακάτω και πες μας εάν τώρα έβλεπες στη διαφήμιση στην τηλεόραση ξανά, θα καταλάβαινες πως αυτό το μελαχρινό κορίτσι είναι η Σίσσυ;

 

E-Radio.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ