Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Κοινωνική ευαισθησία από τη Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας – Πέντε αναπηρικά καρότσια δωρεά στο Νοσοκομείο Βέροιας (βίντεο)

 

Παραμονή της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ,  αγίων προστατών του κλάδου, η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας προχώρησε σε μια κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας.

Πέντε αναπηρικά καρότσια, δωρεά της Συντεχνίας, παραδόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Τη δωρεά παρέλαβε ο διοικητής του νοσοκομείου, Τάκης Μαυρογιώργος, ενώ παρόντες ήταν και η διευθύνουσα, Μαρία Παπαϊωάννου και εκ μέρους των εργαζομένων, ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας, Νίκος Κακαφίκας τόνισε ότι σκοπός είναι «κάθε χρόνο να βοηθάμε, στο μέτρο του δυνατού. Είμαστε μια μικρή επαγγελματική συντεχνία με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, αλλά στο βαθμό που οι συνθήκες μας το επιτρέπουν, θέλουμε να βοηθάμε». 

Παρόντες ήταν μέλη του ΔΣ της Συντεχνίας και εκ μέρους των Επαγγελματοβιοτεχνών Βέροιας, ο Θωμάς Ζιώγας.

Επισημαίνεται ότι η αγορά των αμαξιδίων έγινε από κατάστημα της Βέροιας, κάτι που επισημάνθηκε και ως μήνυμα για τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Τάκης Μαυρογιώργος ευχαρίστησε για τη δωρεά, υπογραμμίζοντας ότι είναι μια συγκινητική προσφορά!!!

«Θα σας εγγράψουμε στους Φίλους του Νοσοκομείου», είπε χαριτολογώντας, αφού πρώτα επισήμανε ότι τα μικρά σωματεία συμβάλουν με τις προσφορές τους στην καλύτερη λειτουργία των δύο νοσοκομειακών μονάδων του νομού.


Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας - νοσοκομείο δωρεά αμαξίδια 7/11/2018

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ