Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Με Μαρκούλη ο ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Βέροιας

 

Την υποψηφιότητα του ψηφοδελτίου του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «προτεραιότητα στο δημότη», Αντώνη Μαρκούλη θα στηρίξει για το Δήμο Βέροιας ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η τελική απόφαση πάρθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ήταν «σχεδόν» ομόφωνη, δεδομένου ότι ή άλλη πρόταση που διατυπώθηκε αφορούσε τη διερεύνηση δυνατότητας συγκρότησης ψηφοδελτίου με αμιγώς κομματικά χαρακτηριστικά, η οποία πάντως έλαβε μόνο  μια ψήφο.

Με την πρόταση για τη στήριξη του Αντώνη Μαρκούλη συντάχθηκαν όλα τα υπόλοιπα μέλη της Νομαρχιακής, μηδέ εξαιρουμένων και κάποιων που πριν λίγο καιρό επιχειρούσαν να «περάσουν» ως κράτιστη των επιλογών, αυτή του νυν δημάρχου, Κώστα Βοργιατζίδη.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής είναι και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εκλεγμένος με την παράταξη του νυν δημάρχου Βέροιας, Πέτρος Τσαπαρόπουλος.

Μετά την απόφαση αυτή είναι προφανές ότι εγείρεται πολιτικό ζήτημα το οποίο έτσι κι αλλιώς υπήρχε με την «τρισδιάστατη» μέχρι τώρα εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο.

Δ. Καρολίδης
     

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ