Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας: «Γιοι και Κόρες» - Αληθινές ιστορίες για την αναζήτηση της ευτυχίας σε σκηνοθεσία Πέτρου Μαλιάρα

 

Η Ομάδα ενηλίκων του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας με την ονομασία «Σανίδι» παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου (10/11) την θεατρική παράσταση «Γιοι και κόρες» του Γιάννη Καλαβριανού, σε σκηνοθεσία Πέτρου Μαλιάρα!
 
Μια παράσταση με έντονο ρυθμό και γρήγορες εναλλαγές ρόλων,  βασισμένη σε ένα κείμενο νοσταλγικό, με αληθινές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, από την κατοχή και τον εμφύλιο, μέχρι τις αρχές του 21ου αιώνα. 
 
Μια παράσταση, που σε ταξιδεύει μαγικά σε μυρωδιές και εικόνες, που ίσως έχεις ζήσει ή που ίσως έχεις ακούσει να διηγούνται άλλοι. Μια παράσταση, που σε μελαγχολεί, σε θλίβει, σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί… αλλά στο τέλος είναι αναπόφευκτο  να χαμογελάσεις, όπως χαμογελάς σε κάθε δύσκολη ή πικρή ανάμνηση, που κουβαλάς…
 
Ένα έργο για την αναζήτηση της ευτυχίας, που τελείωσε το βράδυ του Σαββάτου με το ζεστό, δυνατό χειροκρότημα από το συγκινημένο κοινό της κατάμεστης αίθουσας της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και τα πολλά σφυρίγματα που δήλωναν την επιβράβευση της επιτυχίας!
 
 
Συντελεστές Παράστασης
Κείμενο: Γιάννης Καλαβριανός
Σκηνοθεσία: Πέτρος Μαλιάρας
Σκηνογραφία(κατασκευή και σχεδιασμός)/Ενδυματολογία:  Γεωργάκη Χαρά, Γεωργόπουλος Δημήτρης , Όσσα Μαρία, Τσιριγώτη Σοφία
Μουσική Επιμέλεια/ Ζωντανή ενορχήστρωση επί σκηνής: Άγγελος Μπουρνάς (κιθάρες), Κώστας Μπουρνάς (μπουζούκι, μαντολίνο).
Ηχοληψία: Αλέξανδρος Καροτσέρης
Φωτισμοί: Γιώργος Βέγκος
Οργάνωση Παραγωγής-Προβολή: Κατερίνα Γρηγοριάδου
Τους ρόλους ερμηνεύουν (αλφαβητικά):  Γιατζόγλου Ολυμπία, Ζήνδρος Κωνσταντίνος, Ζωγραφοπούλου Κατερίνα, Ίτσκος Γρηγόρης, Κονδάρα Φανή, Κουπίδου Ελένη, Οικονομίδης Δαμιανός, Παπαδοπούλου Φωτεινή, Ποργιαλίδου Νατάσα, Σοφούλη Ελένη, Τσακαλίδου Έλενα, Ψυχαράκης Νίκος.
 
 
 
Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στο slider ακριβώς κάτω από τον τίτλο.
 
 
Παραθέτουμε βίντεο από την παράσταση "Γιοί και Κόρες" του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, από την ομάδα ΣΑΝΙΔΙ, που παίχτηκε στις 10 Ιουνίου 2018.
 
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ