Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Χρυσοχοΐδης για το άνοιγμα των λογαριασμών του: Οι δικαστές να ασχοληθούν με σημερινές απάτες που βοούν

 

«Δεν εκπλήσσομαι» δηλώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το άνοιγμα των λογαριασμών του ιδίου και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, μιλώντας ανοιχτά για προσπάθεια στοχοποίησης που είναι εν εξελίξει εδώ και καιρό. 

Σύμφωνα με Τα Νέα, η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες προχώρησε σε άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελλάδα του Κώστα Σημίτη, της συζύγου του Δάφνης, του αδερφού του Σπύρου και δύο πρώην υπουργών των κυβερνήσεών του, των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπουργού Δημόσιας Τάξης την περίοδο 2001-2003, και Βαγγέλη Μαλέσιου, υφυπουργού την ίδια περίοδο.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί μίλησε έκανε λόγο για «ενέργεια υπηρεσιών» και δήλωσε ότι δεν εκπλήσσεται καθώς όπως είπε «ψάχνουν τρόπο να ενοχοποιήσουν τον Σημίτη» ενώ αναφέρθηκε σε προσπάθεια εμπλοκής του ζητήματος της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Οπως είπε όλα αυτά στηρίζονται στην κατάθεσης ενός Γάλλου ο οποίος αναφέρεται σε μίζες που έδινε στην Ελλάδα για πολεμικό υλικό, πράγματα τα οποία δεν αποδείχθηκαν και για αυτό καταδικάστηκε στα γαλλικά δικαστήρια, τόσο ο ίδιος όσο και οι εφημερίδες που αναφέρονταν σε αυτό. Η κατάθεση αυτή του Γάλλου έγινε το 2005 και όσα είπε υποτίθεται ότι αφορούσαν το 2003. 

Οπως είπε σήμερα το πρωί ο κ. Χρυσοχοΐδης «ο εν λόγω Γάλλος κατέθεσε ότι είχαμε (σσ η γαλλική εταιρεία που εκπροσωπούσε) προβλέψει για το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων 7% μίζα αλλά χάσαμε τη δουλειά γιατί οι Αμερικανοί είχαν πρόσβαση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Εσωτερικών, δηλαδή εμένα».  

«Υπάρχει και ένας λογαριασμός του Σημίτη, ένα έμβασμα και αυτά επιχειρούν να εμπλακούν μαζί προκειμένου να βγάλουν κάτι», προσέθεσε ο κ. Χρυσοχοΐδης δηλώνοντας ότι τους έχουν ανοίξει τους δικούς του λογαριασμούς.

«Να τους ανοίξουν όλους. Δεν με αφορά η υπόθεση. Ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», είπε και πρόσθεσε:

«Να προσέξουν κάτι, η δημοκρατία έχει δικλείδες, θα τους βγουν μπούμερανγκ όλα αυτά. Είμαι ένας πολίτης που σέβεται το νόμο, υπηρετώ το νόμο, παιχνίδια από δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με σοβαρά ζητήματα με υπαρκτές απάτες, ασχολούνται με καφενειακού τύπου ζητήματα, θα λάβουν απαντήσεις. 

Το βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση αυτή προφανώς δίνει κουράγιο στους ΑΝΕΛ όλο και κάτι θα γίνει και θα μείνουμε στην εξουσία». 

Κλείνοντας ο κ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε ότι υπάρχουν σημερινές υποθέσεις που βοούν και κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν.

 

 

iefimerida.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ