Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Δικογραφία C4i: Τον Γιάννο Παπαντωνίου «έδωσε» ο μάρτυρας -Για παθητική δωροδοκία

 

Τον Γιάννο Παπαντωνίου αφορά η συμπληρωματική δικογραφία του C4i που διαβιβάστηκε η Βουλή για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.

Στο διαβιβαστικό αναφέρεται ότι: «Θα πρέπει να ελεγχθεί από τη Βουλή το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας αν τελέστηκε κατά μόνας, η από κοινό άπαξ και κατ’ εξακολούθηση».

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ένας νέος μάρτυρας προσήλθε «αυτοβούλως» προ μηνός, στον εφέτη ειδικό ανακριτή Δημήτρη Ορφανίδη, που χειρίζεται εδώ και ένα χρόνο τη δικογραφία που αφορά στην ανάθεση που χειρίζεται την υπόθεση του έργου το 2003 στην αμερικανική SAIC.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε στοιχεία για μίζες εμπλέκοντας σε παθητική δωροδοκία τον πρώην υπουργό Αμυνας Γ. Παπαντωνίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάρτυρας είναι πολιτικό στέλεχος και πρώην γενικός γραμματέας.

Ο δικαστικός λειτουργός παρέδωσε αμελλητί την δικογραφία στη Βουλή, εφόσον «σκόνταψε» σε πολιτικό πρόσωπο.

Η δικογραφία, σφραγισμένη όπως ήρθε από το υπ. Δικαιοσύνης έχει κλειδωθεί σε ειδική αίθουσα, την 168 της Βουλής όπου θα φυλάσσεται όλο το Σαββατοκύριακο. Η δικογραφία θα ανακοινωθεί στην Ολομέλεια το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Νοεμβρίου και ακολούθως θα δοθεί στα κόμματα.

 


iefimerida.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ