Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Με την παράσταση “Η Μουσική της Ανατολής” ξεκίνησε η εβδομάδα Μικρασιατικού Πολιτισμού (φωτό και βίντεο)

 

“Η Μουσική της Ανατολής”, μια εντυπωσιακή μουσικοχορευτική παράσταση με μελωδίες και χορούς της Ανατολής, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ στη Βέροια, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μικρασιατικού Πολιτισμού, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο τέλος του Νοεμβρίου.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΣΤΑΡ, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, για ακόμη μια φορά, μάγεψε και συγκίνησε μέσα από τα τραγούδια, το θεατρικό και τους χορούς των προγόνων μετά τις γενοκτονίες παρουσιάζοντας τον σπουδαίο πολιτισμό των Μικρασιατών.

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας: “Η Μουσική της Ανατολής” 25/11/2018

 

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας Τασούλα Παυλίδου και ακολούθησαν τραγούδια και χοροί από τα τμήματα του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας με ιστορικά και κοινωνικά γεγονότα, αναδεικνύοντας την ύπαρξη των αξιών του παρελθόντος μέσα στο παρόν.

Η παράσταση έκλεισε με τον χοροδιδάσκαλο Φώτη Πανανόπουλο, με δάκρυα στα μάτια, να ευχαριστεί τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράστασή του..

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθει:

Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας «Η Μουσική της Ανατολής» 25/11/2018

 

* Την Τετάρτη 28/11 και ώρα 19:00 θα προβληθεί η ταινία "ΣΜΥΡΝΗ η καταστροφή μιας πολιτισμικής πόλης" στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο και θα ακολουθήσει ομιλία και συζήτηση με τον Παπακανάκη Παρασκευά με θέμα την εγκατάσταση των προσφύγων στη Βέροια.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ