Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Τελετή απονομής πτυχίων σε αποφοιτούντες Αξιωματικούς στη Σχολή Μετεκπαίδευσης (Βίντεο)

 

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας στο Πανόραμα Βέροιας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου Τελετή Απονομής Πτυχίων σε αποφοιτούντες Αξιωματικούς, σπουδαστές του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών (Τ.Ε.Μ.Ε.Σ.) για το εκπαιδευτικό έτος 2018-2019, η εκπαίδευση των οποίων διήρκησε από 22/10/2018 έως 30/11/2018.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στην αίθουσα τελετών της Σχολής και στη δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας και στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία από την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Αικατερίνη Παπακώστα – Σιδηροπούλου, η οποία και απένειμε στους αποφοιτούντες τα πτυχία.

Στην τελετή μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας Χρήστος Σιμούλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Ημαθίας Γεώργιος Χριστοδουλίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Νίκη Καρατζιούλα, ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων Αργύριος Δημόπουλος, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, ο Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας SOUKOS ROBOTS Κωνσταντίνος Σούκος.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχολή αστυνομίας Βέροιας - απονομές πτυχίων 30/11/2018

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα: 

Βέροια: Τελετή απονομής πτυχίων σε αποφοιτούντες Αξιωματικούς στη Σχολή Μετεκπαίδευσης 30/11/2018

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ