Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Με ψηλά τον πήχη έκλεισαν άλλες 2 εκδηλώσεις των Προσκόπων Βέροιας την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

 

120 μέλη  της Προσκοπικής Κίνησης  ( Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές,  Βαθμοφόροι, Παλαιοί Πρόσκοποι , Μελή Ε.Κ.Σ. ) και  πλήθος φίλων του Προσκοπισμού συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ωρολογίου  και πεζοπόρησαν έως την Βίλα Βικέλα όπου στο σημείο που υποδείχτηκε από  τον Δήμο Βέροιας τους περίμεναν ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος με 2 υπάλληλους  της υπηρεσίας Πρασίνου    με τον κατάλληλα εξοπλισμό  και υδροφόρο οχημα  του Πυροσβεστικού Σώματος  με2 Πυροσβέστες  . 

Εκπαιδευμένοι Βαθμοφόροι  παρείχαν την απαραίτητη ενημέρωση στα παιδιά αποσπώντας  τα συγχαρητήρια  για την κατάρτιση τους από την Δασάρχη  κ. Κατσανιδου  η όποια παρακολούθησε την εκδήλωση .  Όλοι οι συμμετέχοντες μικροί και μεγάλοι  αφού άνοιξαν τους λάκκους  φύτευσης με περίσσια αγάπη , δενδροφύτευσαν   την περιοχή βγαίνοντας φυσικά και τις απαραίτητες φωτογραφίες  μαζί με τον Δήμαρχο της Πολης κ. Βοργιαζιδη  , τον Εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Πάτερ Καλλίνικο , τον Στρατηγό Διοικητή Μεραρχίας κ.Δεμεστιχα  , την Εκπρόσωπο της Περιφέρειας κ. Καρατζιουλα , τους οποίους οι Πρόσκοποι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο «ανάγκασαν» να σκάψουν και να φυτευόσουν και αυτοί το δικό τους δεντράκι και τους οποίους ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την συμμετοχή. Η δράση συνεχίστηκε με τραγούδια και παιχνίδια σχετικά με το αντικείμενο και  οι συμμετέχοντες  γύρισαν στον τόπο συγκέντρωσης  με ασφάλεια όπου κλείσανε την κοινωνική τους προσφορά στην πολη   φωνάζοντας ακόμα μια φορά δυνατά την Επετειακή κραυγή τους : «Βέροιας Προσκοπισμός  Κτίσαμε τα 100 και θα κτίσουμε αλλά τόσα να τα κάνουμε διακόσια».
Ένα Προσκοπικό Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο αξίζει στον Υπεύθυνο της δράσης κ . Βαγγελη Παπαχαραλαμπους  - Κένταυρος Αρχηγό 3ο Σ.Π.  και στους Πιστοφιδού Αργυρώ- Σπουργίτι Αρχηγό 2ο Σ.Α/Π  και Παντελιδη  Ανέστη – Σκόρπιος  Αρχηγο 5ο Σ.Π.  οι όποιοι μαζί  με το σύνολο των Ενηλίκων Στελεχών στήριξαν την δράση  αποσπώντας και τα συγχαρητήρια του Βοηθού Π.Ε.ΚΕ.Μ. Σωτήρη Τσελιου  – Ζαρκάδι για την άρτια οργάνωση.

Το απόγευμα της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου βρήκε τους  ενήλικες  Προσκόπους Βέροιας Νέους και Παλαιούς καθώς και πολλούς υποστηρικτές και φίλους της Προσκοπικής Κίνησης να  απολαμβάνουν με γευσιγνωσία αποστάγματα τοπικών παραγώγων τσίπουρου και τα εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ.  Η 5η συνεχή συνδιοργανωση της εκδήλωσης με την 1η Μεραρχία  εκτός από την καθιερωμένη κλήρωση για  εναν ΑΒΑΚΑ  είχε και την ιδιαιτερότητα αλλαγής σκυτάλης στην Αρχηγία της Ένωσης Παλαιών Πρόσκοπων Βέροιας. Ο αποχωρήσαντας Αρχηγός  κ. Θανάσης Σταντζος αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό και ευχαρίστησε το επιτελείο του και την 1η Μεραρχία έδωσε τον λόγο στον νέο Αρχηγό κ. Νικο Ουσουλτζογλου ο όποιος  υποσχέθηκε να συνεχίζει να χαράζει το μονοπάτι της Ένωσης καλώντας όσους επιθυμούν να συμπορευτούν σε αυτό το ταξίδι.   Ένα Προσκοπικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανήκει στους αποσταγματοποιους : Ελένη Αμαράντινου ,Μαρία Μπεκιαροπουλου ,Δημήτριο Βουνίσιο , Αλέξανδρο Ψωνη , Γεώργιο Βαρακλή  και Ιορδανή Χατζογλου οι όποιοι συνδράμανε την εκδήλωση . 

Ως είθισται η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό σκοπό  και  τα αποτελέσματα αυτής είναι η αγορά ενός ψυγειουκαταψυκτη για τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Ν.Ημαθιας  « τα παιδιά της άνοιξης»   και η προμήθεια 100κιλων τυρί-φέτα για τον Όμιλο Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας. Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το προσωπικό της Λέσχης Αξιωματικών  για την άρτια εξυπηρέτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ