Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια - Γεωργία Μπατσαρά: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή»!!! (βίντεο)

 

Την αισιοδοξία της ότι θα είναι η νικήτρια των εκλογών από την πρώτη κιόλας Κυριακή, εξέφρασε η υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας, Γεωργία Μπατσαρά.

Η πρώην αντινομάρχης και βουλευτής Ημαθίας, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιγές», έκανε την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της και παρουσίασε τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί.

Στην αρχική της τοποθέτηση η κ. Μπατσαρά επισήμανε ότι η υποψηφιότητά της ήταν επιλογή της Νέας Δημοκρατίας και ότι την ίδια τη γοήτευε πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση λόγω της αμεσότητάς της με τους πολίτες και την καθημερινότητα.

Αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν το αστικό κέντρο, αλλά και το Δήμο Βέροιας συνολικά και υπογράμμισε ότι, αν και είναι υποψήφια με την πολιτική στήριξη της Ν. Δημοκρατίας, απευθύνεται προς όλους τους πολίτες και τους βλέπει όλους χωρίς κομματικές διακρίσεις.

Όπως είπε, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πληθώρα υποψηφίων που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό της και ενδεχομένως να μην υπάρχουν κενές θέσεις στον συνδυασμό μετά τα Χριστούγεννα.

Σε ό,τι αφορά τη στάση στελεχών και μελών της Ν. Δημοκρατίας που πλαισιώνουν άλλα ψηφοδέλτια, όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό θα το κρίνει η κοινωνία».

Απαντώντας σε ερωτήσεις που ακολούθησαν, όπως έκανε και στην αρχική της τοποθέτηση, η κ. Μπατσαρά απέφυγε να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με την παρούσα δημοτική Αρχή.

Όπως είπε σε κάποιο σημείο των απαντήσεών της, «εκτιμάει αφάνταστα τον κ. Βοργιατζίδη», συμπληρώνοντας ότι «…αλλά η πόλη έχει «κάτσει»…

Σε άλλη ερώτηση δεν υιοθέτησε τον χαρακτηρισμό για «αποτυχημένη δημοτική Αρχή». Τόνισε όμως ότι από τη στιγμή που θα εκλεγεί δήμαρχος θα προχωρήσει έλεγχο των δημοτικών υπηρεσιών, αλλά δεν διευκρίνισε αν αυτός ο έλεγχος επεκταθεί σε «βάθος» σε ότι αφορά τα οικονομικά μεγέθη του Δήμου.

«και με το διάβολο θα συνεργαστώ για το καλό του Δήμου», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπατσαρά, «δανειζόμενη» τη γνωστή φράση του… Χαρίλαου Φλωράκη που αργότερα «δανείστηκαν» και άλλοι όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας.

Η κ. Μπατσαρά εξέφρασε την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία ότι η παράταξή της θα είναι η νικήτρια των εκλογών του Μάιου του 2019 από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

 

Βέροια - Γεωργία Μπατσαρά - υποψήφια δήμαρχος - συνέντευξη τύπου 5/12/2018

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ