Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Nοίκιασαν Airbnb και ήταν... οίκος ανοχής!

 

Το δώρο των παιδιών για τα γενέθλια της μητέρας τους που έκλεινε τα 50 της χρόνια, απεδείχθη εξαιρετικά... ανατρεπτικό!

Και αυτό γιατί η οικογένεια των Δανών ανακάλυψε πως το Airbnb που νοίκιασαν στο Αμβούργο για ένα Σαββατοκύριακο, ήταν οίκος ανοχής, γεμάτος σεξουαλικά βοηθήματα, πίνακες με γυμνά και καθρέπτες.

Παθόντες είναι η 25χρονη Anna Vigsø, 25 και τα δύο της αδέρφια, που έκλεισαν το διαμέρισμα για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μητέρας τους και μόλις έφτασαν εκεί έμειναν με το στόμα... ανοιχτό.

Καταρχάς τους οδήγησε στο διαμέρισμα μια ιερόδουλη! Κατά δεύτερον, η κρεβατοκάμαρα ήταν γεμάτη μαστίγια και πολλές διαθέσιμες πορνοταινίες!

Η 25χρονη είπε στα ΜΜΕ της Δανίας ότι μόλις βγήκαν από το ταξί, τους υποδέχτηκε μια πόρνη που τους ευχήθηκε να... περάσουν καλά.

«Περάσαμε από σκαλιά με μωβ ταπετσαρία στους τοίχους, καθρέπτες και δωμάτια VIP. Όταν φτάσαμε στο διαμέρισμα, είδαμε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα με ένα τεράστιο σταυρό όπου κρεμόταν μαστίγια και sex toys. Μας είπαν μάλιστα να κατεβαίνουμε τα σκαλιά με προσοχή και σεβασμό για τις εργαζόμενες γυναίκες» είπε.

Η νεαρή επέμεινε ότι όταν νοίκιασε το διαμέρισμα, δεν υπήρχαν ενδείξεις για το τι ήταν και ότι στις φωτογραφίες, η διακόσμηση ήταν... τροποποιημένη!

Πάντως, για την ιστορία, τα τρια αδέρφια και η μητέρα στη συνέχεια το πήραν πιο χαλαρά, έμειναν στο Αμβούργο και πέρασαν πολύ ωραία!

 
www.gazzetta.gr
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ