Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Δήμος Βέροιας: Αθλότοποι στο πάρκο Αγίων Αναργύρων και στα Εβραϊικα (Δελτίο Τύπου)

 

Τώρα και εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι έχουμε τους δικούς μας χώρους άθλησης και χαλάρωσης. Οι πρώτοι αθλότοποι δημιουργήθηκαν στην πόλη μας, στο πάρκο Αγίων Αναργύρων και στα Εβραϊικα, και μας περιμένουν να τους απολαύσουμε.
Οι αθλότοποι είναι οργανωμένοι τόποι υπαίθριων γυμναστηρίων που ήδη υπάρχουν και λειτουργούν σε όλη τη χώρα. Οι αθλότοποι παρέχουν τη δυνατότητα δωρεάν άθλησης σε υπαίθριο χώρο καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 
Τα όργανα που τοποθετηθήκαν είναι μελετημένα και σχεδιασμένα από έμπειρους γυμναστές, αθλητές, μηχανικούς και δοκιμασμένα από χιλιάδες κόσμο. Επίσης διαθέτουν πιστοποίηση από την TUV SUD 
Στόχος τους είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας και η διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου μαζικού αθλητισμού και υγείας. Παράλληλα συμβάλει στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων καθώς μας ωθεί να σηκωθούμε από τον καναπέ μας, να ντυθούμε κατάλληλα και να βγούμε από το σπίτι μας.
Όποια ώρα τις ημέρας και αν επιλέξουμε οι αθλότοποι μας περιμένουν, ο μόνος εξοπλισμός που απαιτείται είναι το χαμόγελο και η καλή μας διάθεση, άλλωστε η άθληση συμβάλει στη διατήρηση της καλή μας ψυχική και σωματική υγεία.

«Ας αθληθούμε παρέα είναι υγιεινό …………»

 

Ο Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολ. Προστασίας

Παπαδόπουλος Βασίλειος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ