Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

“Ελάτε, εμπάτε σον χορόν” - Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου “Η ΜΙΕΖΑ” Κοπανού (βίντεο)

 

Με πλούσιο χορευτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (8/12) ο ετήσιος χορός του Συλλόγου “Η ΜΙΕΖΑ” Κοπανού στην αίθουσα δεξιώσεων “ΓΚΑΝΤΙΔΗ”.

Πριν την έναρξη των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου, χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η Πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτα Στάρχου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Του Σ.Πο.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας Αντώνης Καγκελίδης ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Αναστασία Μαχαιρίδου.

Στη συνέχεια ακολούθησαν παραδοσιακά δρώμενα και τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου, με πρωτεργάτη τον δάσκαλό τους Βασίλη Ασβεστά, τα οποία ενθουσίασαν το κοινό κάτι που φάνηκε από το θερμό χειροκρότημα.

Η βραδιά κύλησε με άφθονο χορό και φαγοπότι με τον Σταύρο Σαββίδη στο τραγούδι, τον Χρήστο Σιαπανίδη στη λύρα και τον Χρηστάκη Δεμερτζή στο κλαρίνο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, η υποψήφια Δήμαρχος Νάουσας Ίλια Ιωσηφίδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νάουσας Παύλος Αδαμίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο Πρόεδρος της ΕΚΕ Κώστας Αποστόλου, ο Πολιτευτής της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας, ο τοπικός Σύμβουλος Κοπανού Σπύρος Μπαλτατζίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΚΑΡΑΝΟΣ Δημήτρης Ταχματζίδης και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ημαθίας Νίκος Παλαμούτης.

Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου παρέστησαν: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας "Ευστάθιος Χωραφάς", ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζερβοχωρίου "Ποντιακά Νιάτα", η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, η Εύξεινος Λέσχη Κοπανού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νάουσας "Αράπιτσα", η Εύξεινος Λέσχη Επισκοπής, ο Ποντιακός Σύλλογος Αράχου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων "Τα Ανθέμια", ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδοχωρίου "Οι Κομνηνοί", ο Ποντιακός Σύλλογος Μακροχωρίου.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ετήσιος χορός Συλλόγου “Η ΜΙΕΖΑ” Κοπανού 8/12/2018

 

Φωτογραφίες θα βρείτε στο slider ακριβώς κάτω από τον τίτλο.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ