4η Ετήσια Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση μελών "Εν Σώματι Υγιεί"

 

Πραγματοποίηθηκε χθες το βράδυ (σ.σ. 15/12)  στα γραφεία του σωματεία μας, στην οδό Ζαχ. Παπαντωνίου 30 στο Πανόραμα, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί", που φέτος εκτός απο Διοικητικό και Οικονμικό Απολογισμό είχε και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2019-2021. Η φετινή Γ.Σ. ήταν η 4η για το σωματείο μας, αλλά η πρώτη που έγινε στον δικό μας χώρο! Η συμμετοχή στη Γ.Σ. και στις εκλογές ήταν παραπάνω από ικανοποιητική αφού κατάφεραν και ψήφισαν όλα τα μέλη! 
 
Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα και μετά τις τυπικές διαδικασίες και τις εκλογές, ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα ενόψει των Χριστουγέννων. Τα πλειοψηφίσαντα στις εκλογές μέλη, θα συνέλθουν σε συνεδρίαση μετά τις γιορτές ώστε να αποφασιστεί ο καταμερισμός των αξιωμάτων. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση από το σωματείο μας. 
 
 
*Κυκλοφόρησαν τα Ημερολόγια του 2019 με φωτογραφίες από τα 5 Αθλητικά Τμήματα του Σωματείου μας. Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούμε Ημερολόγια. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και παράλληλα να ενισχύσετε το σωματείο μας, στο τηλ. 6976591081 και στο email r4rehab@yahoo.com (Υπάρχει η δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής)  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ