Βέροια: Τα “Λόγια Αρσενικά” δεν μασάνε τα λόγια τους... - Η αληθινή ιστορία των ματωμένων πόθων ενός φιλήδονου άνδρα (βίντεο)

 

“Λόγια Αρσενικά”... σε ένα βιβλίο που μιλάει για τους ματωμένους πόθους ενός φιλήδονου άνδρα, για τον έρωτα, την αγάπη, τον πόθο, το πάθος, που ξεδιπλώνει πρόστυχα αλλά ειλικρινή συναισθήματα.

Τα “Λόγια Αρσενικά” της Σίσσυς Σιγιουλτζή – Ρουκά και Γιώργου Ρουκά, παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου στον όροφο του Bakery Cafe Ευθύμογλου στη Βέροια.

Τρεις ομιλητές, τρεις διαφορετικές οπτικές πλευρές με “πυρήνα” τον έρωτα, παρουσίασαν το τολμηρό μυθιστόρημα.

Ο Ζήσης Πατσίκας, Δικηγόρος – Δημοσιογράφος – Εκδότης αναφέρθηκε στον εσωτερικό λόγο του βιβλίου, στα αισθήματα τα οποία αποκομίζει ο αναγνώστης και διάβασε μερικά αποσπάσματα τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η προσέγγιση του Δημήτρη Μπατζιάκα, Δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, ο οποίος αναφέρθηκε στον έρωτα, στον παράνομο έρωτα, και αντιστοίχισε κομμάτια του βιβλίου με πίνακες ζωγραφικής και γνωστά τραγούδια, καταλήγοντας σε μια “αλήθεια” που κρύβεται στο βάθος του μυθιστορήματος. Όπως επεσήμανε, τα "Λόγια Αρσενικά", δεν μασάνε τα λόγια τους!

Τέλος, για τα “Λόγια Αρσενικά”, μίλησε η συγγραφέας του βιβλίου, Σίσσυ Σιγιουλτζή – Ρουκά, η οποία έδωσε έμφαση στα ταμπού, στον έρωτα και τις αναστολές. Η συγγραφέας, αφού διάβασε ένα απόσπασμα, μίλησε για τον ήρωα του βιβλίου, την καθαρότητα του πόθου, τη λατρεία, την αγάπη, εξηγώντας παράλληλα πως πρόκειται για μια ιστορία με τολμηρή γλώσσα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη η οποία προλόγισε και την συγγραφέα.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
 

Βέροια - Παρουσίαση του βιβλίου Λόγια Αρσενικά 17/12/2018

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ