Η Σάρα Σακίλ και τα αστραφτερά κολάζ της

 

Eμμονή με τα κρύσταλλα έχει η Σάρα Σακίλ (Sara Shakeel) και ο λογαριασμός της στο Instagram έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο followers καθώς μετατρέπει φωτογραφίες σε όμορφα έργα τέχνης που λαμπυρίζουν. Τα κολάζ της Σάρα μάς επιτρέπουν να φανταστούμε έναν κόσμο αστραποβόλο, μιας και χρησιμοποιεί κρύσταλλα και διαμαντάκια σαν μέσο για να δούμε τα πάντα.

Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να «ανεβάζει» φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το hashrag «#glitterstrechmarks», αποτίοντας φόρο τιμής σε κάτι που συχνά το βλέπουμε αρνητικά. Η Πακιστανή καλλιτέχνης ήθελε να δώσει ένα θετικό «φως» σε εικόνες του γυναικείου σώματος. Αποτέλεσμα; Μια σειρά από εικόνες θετικές για το σώμα, που έγιναν viral.

Οι γονείς της ήθελαν να γίνει οδοντίατρος, η Σάρα σπούδασε, αποφοίτησε, αλλά στα 27 της ήταν απογοητευμένη με την καθημερινότητά της. Παίζοντας με το notebook της, ανακάλυψε πόσο αγαπά να κάνει αστραφτερό τον κόσμο. Μετά από μια τυχαία ανάρτηση στο Instagram και 23 like, η Σάρα Σακίλ ήταν πλέον καλλιτέχνης.

Έχει δουλέψει με ονόματα από τα λεγόμενα «βαριά»: την αεροπορική εταιρεία Emirates και, βεβαίως, τη Swarovski. Προσφάτως, έκανε κατάδυση στα αρχεία της ελβετικής εταιρείας ειδών πολυτελείας Bally για μια διαφημιστική εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (μια νεροποντή κρυστάλλων έχει πέσει σε όλα τα προϊόντα).

 

www.real.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ