Ευχαριστήρια ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας

 

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων  Δ. Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους Σωκράτη, Σπύρο & Αλέξανδρο Γεγιτσίδη, σύζυγο & τέκνα της αλησμόνητης & αγαπητής Ανθούλας Γεγιτσίδου συζύγου & μάνας που στην μνήμη της προσέφεραν ένα πλήρες πρωινό γεύμα στο προσωπικό & τα παιδιά του Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας.
Ο Θεός ας την αναπαύσει.

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος του Συλλόγου και Εθελόντρια Διευθύντρια

Μιχαηλίδου - Δαμιανίδου Μελίνα

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 
Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός  Σύλλογος Φίλων   Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά τον ζωγράφο κ. Νίκο Τσιαπάρα που την Κυριακή 16-12-18 και ώρα 18:00μ.μ. στον χώρο του Κέντρου έκανε έκθεση των έργων του με θέμα «Το ρόδι» με σκοπό μέρος των εσόδων να στηρίξει το έργο μας. Τον ευχαριστούμε ακόμα για την δωρεά ενός εξαιρετικά ευαίσθητου πίνακα με θέμα «Το χαμόγελο του παιδιού». Η εμπειρία της γνωριμίας με τον ζωγράφο μας γέμισε συναισθήματα και ευχόμαστε να συνεργαστούμε ξανά μαζί στο μέλλον.
Ευχαριστούμε επίσης τους Μαρία & Αντώνη Κόγια που έφτιαξαν και πούλησαν για εμάς υπέροχα εδέσματα συνεχίζοντας την συνεργασία και την προσφορά των άξιων γονέων τους.
Ευχαριστούμε επίσης την ξεχωριστή μας φίλα Χριστίνα Μάλλιου που σε συνεργασία με τους φούρνους ΚΟΓΙΑ και το ζαχαροπλαστείο ΜΠΛΕΖΙΡ   ετοίμασε έναν υπέροχο μπούφε με πολλά εδέσματα.
Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους & όσους μας στήριξαν οικονομικά με κάθε τρόπο.    

 

Η Εθελόντρια  Διευθύντρια και Πρόεδρος του Συλλόγου

Μιχαηλίδου - Δαμιανίδου Μελίνα

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ