Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Η Συμφωνία των Πρεσπών βλάπτει την Ελλάδα - Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

 

Χρόνια Πολλά. Στην Παλαιά Διαθήκη λέει ο λόγος του Θεού :«Μη δώς ετέρω την δόξαν σου, και τα συμφέροντά σοι έθνει αλλοτρίω» (Βαρούχ Δ΄3). Δηλαδή προστάζει ο Θεός το κράτος του Ισραήλ να μη δώσει την δόξα του σε άλλο κράτος και να μην εξυπηρετήσει τα συμφέροντα άλλου έθνους βλάπτοντας τα δικά του συμφέροντα. Δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνει η Ελλάδα με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Συμφωνία των Πρεσπών βλάπτει την Ελλάδα γιατί παραχωρεί το όνομα μιας δοξασμένης περιφέρειας της Ελλάδας, της Μακεδονίας, στο κράτος των Σκοπίων. Όλος ο κόσμος όμως έχει συνδέσει το όνομα Μακεδονία με τον πολιτισμό που μετάδωσε παντού ο Μέγας Αλέξανδρος κι έτσι η δόξα αυτή παραδίδεται στο κράτος των Σκοπίων. 

Η Συμφωνία των Πρεσπών βλάπτει την Ελλάδα γιατί κάμνει το επιστημονικώς απαράδεκτο να δίνει το ίδιο όνομα σε δυο διαφορετικούς λαούς και έτσι προκαλεί παγκόσμια σύγχυση από την οποία φυσικά κερδισμένο θα βγει το κράτος Μακεδονία, ενώ η Ελλάδα θα ζημιωθεί. Εσείς στα κράτη του κόσμου ξέρετε και τις περιφέρειές τους ;

Η Συμφωνία των Πρεσπών βλάπτει την Ελλάδα γιατί ενώ είναι Συμφωνία με ένα κράτος που εδώ και 70 χρόνια προπαγανδίζει σε όλο τον κόσμο ότι η ιστορία του και η πολιτιστική κληρονομιά του είναι η αρχαία Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δηλαδή με ένα κράτος που έχει παραχαράξει την ιστορία, δεν ξεκαθαρίζει η Συμφωνία ότι αυτή η ιστορία και η κληρονομιά είναι της Ελληνικής Μακεδονίας.

Λένε μερικοί ότι μέσα στη Συμφωνία αποδέχονται ότι είναι Σλάβοι και ότι δεν έχουν σχέση με την αρχαία Ελληνική Μακεδονία. Δυστυχώς όμως τίποτα από αυτά δεν αποδέχονται. Ούτε μια φορά δεν υπάρχει μέσα στη Συμφωνία η φράση «αρχαία Ελληνική Μακεδονία».

Η Συμφωνία των Πρεσπών βλάπτει την Ελλάδα γιατί έγινε χωρίς να κερδίσει τίποτα η Ελλάδα. Το κράτος των Σκοπίων πήρε το όνομα Μακεδονία, πήρε ταυτότητα, γλώσσα, η Ελλάδα τι πήρε ; Την υπόσχεσή τους ότι θα σταματήσουν να μας κλέβουν ; Θέλετε σε όσους σας κλέβουν να τους χαρίσετε ένα μέρος από την περιουσία σας για να υποσχεθούν ότι δεν θα σας κλέψουν άλλη φορά ;

Η Συμφωνία των Πρεσπών βλάπτει την Ελλάδα γιατί προήλθε από πιέσεις για να συμφωνήσουμε σε σωρεία ιστορικών λαθών όπως «μακεδονικής» γλώσσας (όποιος δεν πείθεται ας ακούσει τι λένε οι Βούλγαροι). Έτσι δημιουργείται κακό προηγούμενο και ήδη πιέζουν και για μακεδονική μειονότητα. Και γιατί να μην αρχίσουν να πιέζουν και οι Αλβανοί και οι Τούρκοι για Ήπειρο και Θράκη όταν βλέπουν πόσο υποχωρητικοί είμαστε ; Να γιατί αυτή η Συμφωνία θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον για την εδαφική ακεραιότητα της Ελληνικής Μακεδονίας (και όχι μόνο). 

«Το διαμαντένιο στέμμα σου για βάλε στο κεφάλι, για να φανεί η δόξα σου Μακεδονία πάλι». Ας θυμούνται οι πολιτικοί την εντολή του Θεού «Μη δώς ετέρω την δόξαν σου, και τα συμφέροντά σοι έθνει αλλοτρίω», γιατί εξωτερική πολιτική δεν σημαίνει ξεπούλημα των περιφερειών της Ελλάδας. Μου περνάει η σκέψη ότι τα πράγματα θα πάνε καλά για την Ελλάδα όσο και να αγωνίζονται να την βλάψουν οι εχθροί της, όχι γιατί το αξίζουμε οι Έλληνες, που δυστυχώς οι περισσότεροι δεν είμαστε κοντά στον Χριστό όπως ήταν οι πρόγονοί μας, αλλά επειδή οι εχθροί μας είναι χειρότεροι. 

 


 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ