Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Πλούσιο γλέντι και πολύ κέφι στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου (φωτό και βίντεο)

 

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυσή του, αποχαιρέτισε το 2018 με ένα πλούσιο ποντιακό γλέντι το βράδυ του Σαββάτου στο κτήμα Αλέξανδρος στις Σαραντόβρυσες.

Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Γιώργου Βαμβακόπουλου, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ευχήθηκε Καλή Χρονιά και καλές γιορτές.

Το Χορωδιακό τμήμα, το τμήμα νταουλιού και τα ηλικιακά τμήματα χορού παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, αποτέλεσμα της προσπάθειας που γίνεται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς στον Σύλλογο, με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση.

Την παράσταση έκλεψε η αναβίωση του εθίμου των Μωμόγερων με τους συντελεστές να πηγαίνουν από τραπέζι σε τραπέζι πειράζοντας τον κόσμο, προσφέροντας αστείρευτο γέλιο..

Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο ποντιακό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, με τον Γιάννη Κουρτίδη στο τραγούδι, τον Άκη Σιαμίδη και τον Γιάννη Τσανασίδη στη λύρα, τον Δημήτρη Φουντουκίδη στα πλήκτρα, τον Μιχάλη Τσανασίδη στο τουλούμ και τον Ανέστη Φετφατζίδη στο νταούλι.

 

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Χορός Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου - χορευτικά συγκροτήματα - τιμητικές απονομές 29/12/2018

 

 

Χορός Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου - Μωμόγεροι 29/12/2018

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Ετήσιος Χορός Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου 29/12/2018

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ