Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Σχετικά με τα ψεύτικα προφίλ και τις ομαδικές κοινοποιήσεις – Ανακοίνωση του Verianet

 

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται φαινόμενο «ύποπτης» χρήσης δημοσιευμάτων  στο fb με ομαδικές αποστολές, με αποστολείς εμφανώς ψεύτικά προφίλ, με συνέπεια να προκληθεί σύγχυση στο αναγνωστικό κοινό.

Επειδή μέσα σε όλα αυτά ενεπλάκη και δημοσίευμα του Verianet, διευκρινίζουμε τα εξής:

Το Verianet ουδέποτε εφάρμοσε ανάλογες πρακτικές «αόριστων» αποστολών.

Είμαστε αντίθετοι και καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε δημοσίευση, αναδημοσίευση και διακίνηση πληροφορίας, «είδησης» ή άποψης πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας και της ανευθυνότητας.

Στην προκειμένη περίπτωση, για την ομαδική αποστολή και κοινοποίηση δημοσιεύματος μας, από κάποιους «ανώνυμους» και με προφανή ψεύτικα προφίλ, λυπούμαστε αλλά δεν έχουμε καμιά ευθύνη.

Καταδικάζουμε το γεγονός και ήδη έχουμε κινηθεί νομικά για την προάσπιση της ορθής χρήσης των δημοσιευμάτων των οποίων έχουμε την πνευματική ιδιοκτησία.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων αναφέρονται στις συγκεκριμένες κοινοποιήσεις, παρακαλούμε όπως απευθύνονται σε αυτούς που προβαίνουν στις συγκεκριμένες ενέργειες.

Δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διαφυλάξουμε   το κύρος της αξιοπιστία του Verianet απέναντι σε αυτή και κάθε άλλη μορφή «προβοκάτσιας», ύποπτων και «στημένων» ενεργειών που έχουν την ώσμωση «βρώμικου πολέμου».

Υπογραμμίζουμε ακόμη μια φορά ότι το Verianet δεν έχει καμία σχέση με τις συγκεκριμένες πρακτικές τις οποίες καταδικάζει και καταγγέλλει.

Οι ενδιαφερόμενοι που δέχτηκαν τέτοιες μορφές κοινοποίησης ή είδαν τα ονόματά τους να αναγράφονται αυθαίρετα, παρακαλούμε να απευθύνονται σε αυτούς που προέβησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια.

Από την πλευρά μας επιφυλασσόμαστε έναντι παντός δικαιώματος μας για την εφαρμογή ορθής χρήσης του περιεχομένου του Verianet στο σύνολό του ή μέρος αυτού.

 

Η συντακτική ομάδα του Verianet

ΥΓ. Όσο για την «εκλεκτή κυρία» που εν μέσω διαφημίσεων για λακ, καλσόν και προτάσεων για…μακιγιάζ, αποφάσισε να το παίξει προστάτιδα του κοινωνικού συνόλου… Εύλογα αναρωτιόμαστε για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τα ψεύτικα προφίλ και τον επιχειρούμενο «σάλο» που κάποιοι – ες επεδίωξαν.

 … Καμία φορά – συμβαίνει και αυτό – είναι τα ίδια πρόσωπα σε διαφορετικούς ρόλους… Έχουμε κάθε λόγο να το διερευνήσουμε κι αυτό και θα το κάνουμε…. Σε μικρή κοινωνία ζούμε… Οι μάσκες πέφτουν αργά ή γρήγορα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ