Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Λόγω καιρού, αναβλήθηκε για τις 28/2 η ημερίδα για τις λογιστικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις των αγροτών (βίντεο)

 

Αναβλήθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου η ημερίδα για τις λογιστικές, φορολογικές, ασφαλιστικές και λοιπές υποχρεώσεις των αγροτών που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου.

Οι έντονες καιρικές συνθήκες με την χιονόπτωση να είναι όλο και πιο πυκνή από τις πρώτες απογευματινές ώρες, στάθηκε εμπόδιο για την προσέλευση σημαντικού αριθμού ενδιαφερομένων.

Παρ’ όλα αυτά δεν έλειψαν και οι «τολμηροί» οι οποίοι έβαλαν το ενδιαφέρον τους για ενημέρωση πάνω από τα καιρικά εμπόδια.

Η αναβολή που δόθηκε αφορούσε το σύνολο της ημερίδας, καθώς η «οικοδέσποινα», ιδιοκτήτρια της  Asfalogic, Μαρία Τριανταφυλλίδου και οι εισηγητές Γιώργος Κορομηλάς και τον Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος, χωρίς αρχικές εισηγήσεις έκαναν έναν ιδιαίτερα γόνιμο διάλογο με τους παρευρισκόμενους, απαντώντας σε ερωτήσεις που τέθηκαν.

Το θέμα εξαιρετικά ενδιαφέρον οπότε αναμένεται – χωρίς καιρικά απρόοπτα – στις 28 Φεβρουαρίου να πραγματοποιηθεί μια πολύ σημαντική ημερίδα.

 

Βέροια - Ημερίδα Λογιστικές υποχρεώσεις των αγροτών  9/1/2019

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ