Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Μπουρλότο!!!! – Εμμανουηλίδης: «Τα χρίσματα τα δίνουν οι τοπικές κοινωνίες»

 

Συνεχίζονται οι κραδασμοί από την υποψηφιότητα που μπήκε σφήνα στο διαφαινόμενο «συστημικό σχέδιο» για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Βέροιας.

Σε μια συνέντευξή του – με το γνωστό χειμαρρώδες ύφος – ο Απόστολος Εμμανουηλίδης όχι απλά πετάει το γάντι στην τοπική κομματική ηγεσία της Ν. Δημοκρατίας, αλλά θέτει και ζητήματα διαφάνειας!!!

Στη συνέντευξή του στην Εγνατία τηλεόραση, στην εκπομπή «Θέσεις» του Χάρη Καφτεράνη, ο κ. Εμμανουηλίδης αναφέρει ότι εξεδήλωσε ενδιαφέρον για το Δήμο Βέροιας με επιστολή του προς τη Νομαρχιακή του κόμματος και ενώ του υποσχέθηκαν ότι θα του απαντήσουν σε δυο μέρες, τελικά υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ 6 μήνες αργότερα (!), μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του!!!

Και μάλιστα το περιεχόμενο της 10λεπτης συνάντησης είχε την έννοια το ενδεχόμενο να πάρει πίσω την απόφαση να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος.

Στη συνέντευξη ο κ. Εμμανουηλίδης υπογραμμίζει ότι εφαρμόζει κατά γράμμα τη θέση του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι «τα χρίσματα τα δίνουν οι τοπικές κοινωνίες» και άφησε να αιωρείται ερώτημα για το λόγο που, ειδικά στη Βέροια – υπήρξε τέτοια πρεμούρα για να δοθεί «κομματικό χρίσμα» στην κ. Μπατσαρά.

Μάλιστα ο κ. Εμμανουηλίδης αφήνει βαριά αιχμή κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ, λέγοντας ότι ενώ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας τον διαβεβαίωσε πως έστειλε την επιστολή του, έκφρασης ενδιαφέροντος, στα κεντρικά της Ν. Δημοκρατίας, ο Γ. Γραμματέας του κόμματος του είπε ότι δεν έλαβε τίποτα!!!

Ο κ. Εμμανουηλίδης επανέλαβε τη θητεία του Γιάννη Χασιώτη ως σημείο αναφοράς, λέγοντας μάλιστα πως οι δήμαρχοι που επακολούθησαν όχι απλά δεν έκαναν έργο, αλλά δεν μπόρεσαν καν να συντηρήσουν αυτά που έκανε ο κ. Χασιώτης.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμά του αυτό θα έχει βασικό άξονα τον τουρισμό με τη Βέροια να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστικό παράγοντα της ευρύτερης περιοχής της Κ. Μακεδονίας

 

Απόστολος Εμμανουηλίδης - Εγνατία τηλεόραση - εκπομπή Θέσεις - Χάρης Καφτεράνης 10/1/2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ