Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης στην κοπή της πίτας από τη ΝΟΔΕ Ημαθίας - "Είμαστε καταδικασμένοι να ανεβάσουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει" (βίντεο)

 

Με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κοπή πίτας από την ΝΟΔΕ Ημαθίας και τις ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας το βράδυ του Σαββάτου (19/1).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Παναγιώτης Παλπάνας, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας Τζήμα Συρμούλα, ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αλεξάνδρειας Νίκος Τάκης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης και η πρώην Βουλευτής Ημαθίας Γεωργία Μπατσαρά.

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Β' Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης στην ομιλία του, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα, μίλησε διεξοδικά για το θέμα της “Συμφωνίας των Πρεσπών” και πως το κόμμα θα δώσει μάχη στη Βουλή για να μην περάσει, τόνισε πως η Ν.Δ. θα εφαρμόσει καλές πρακτικές Ευρωπαϊκών Χωρών και σημείωσε πως είναι πανέτοιμη για τις εκλογές.

Στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στον πρώην Βουλευτή Στέφανο Κυριαζόπουλο, στον οποίο την απέδωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, όπου το τυχερό φλουρί “έπεσε” στην ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας, στο κομμάτι της Τζήμα Συρμούλας.

 

Για να δείτε φωτογραφίες πατήστε πάνω στην εικόνα:

Βέροια: Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης στην κοπή της πίτας από τη ΝΟΔΕ Ημαθίας

 

Βέροια - Κοπή πίτας ΝΟΔΕ Ημαθίας - Κωστής Χατζηδάκης 19/1/2019

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ