Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια - Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία - "ΟΧΙ στη Συμφωνία των Πρεσπών - Η Μακεδονία είναι Ελληνική"!!! (φωτό και βίντεο)

 

Στα γαλανόλευκα ντύθηκε το κέντρο της Βέροιας το πρωί της Τρίτης για το συλλαλητήριο κατά της  Συμφωνίας των Πρεσπών, που διοργανώθηκε από Πολιτιστικούς Συλλόγους, Σωματεία, Κοινωνικούς Φορείς και ΜΜΕ της Ημαθίας.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι, φορείς, πολίτες, μαθητές, με τις γαλανόλευκες σημαίες και τα λάβαρα στα χέρια, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια και έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα, πως η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική!!!

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνης Καγκελίδης, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυριζόγλου, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης

Κεντρικοί ομιλητές του συλλαλητηρίου ήταν ο επί τρεις φορές Δήμαρχος Βέροιας και πρώην Νομάρχης Ανδρέας Βλαζάκης και ο Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών και Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη μελέτη των Γενοκτονιών Θεοφάνης Μαλκίδης.

Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με το πατριωτικό τραγούδι "Μακεδονία Ξακουστή" και τον Εθνικό Ύμνο υπό την καθοδήγηση του Μητροπολίτη.

 

Βέροια - Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 22/1/2019

 

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Βέροια - Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία -

 
 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ