Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ημαθία: Στα άκρα ΣΥΡΙΖΑ και Οργανωτική του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

 

Στα άκρα οδηγούνται ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ και Οργανωτική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια.

Στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε από πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς και ΜΜΕ, ομιλητές ήταν πλην του Θεοφάνη Μαλκίδη, μια εμβληματική μορφή στην τοπική πολιτική ιστορία, ο τρεις φορές δήμαρχος Βέροιας και πρώτος αιρετός Νομάρχης Ημαθίας, Ανδρέας Βλαζάκης.

Το συλλαλητήριο εξελίχθηκε απολύτως ομαλά, χωρίς την παραμικρή παρεκτροπή και ολοκληρώθηκε με το «Μακεδονία ξακουστή» και την Εθνικό Ύμνο που έψαλλε το κοινό με τον Μητροπολίτη Βεροίας και Ναουσης.

Αμέσως μετά το τέλος του συλλαλητηρίου και ενώ ο κόσμος είχε αποχωρήσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ομάδα ατόμων κατευθύνθηκε προς την πλ. Αγ. Αντωνίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ,

Το περιστατικό θα είχε λήξει εκεί χωρίς συνέχεια, όμως αμέσως μετά έγινε λόγος για «επίθεση» καθώς η πόρτα των γραφείων στην οδό Κεντρικής είχε σπασμένο τζάμι.

Το τζάμι φέρεται να έσπασε από την ενέργεια κάποιου ή κάποιων από την ομάδα των ατόμων.

Με αφορμή αυτό το γεγονός η ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων επιρρίπτονται ευθύνες στους διοργανωτές.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε άλλο σημείο της πόλης, μακριά από το χώρο του συλλαλητηρίου και αφού ο κόσμος είχε αποχωρήσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα από την πλ. Δημαρχείου που ήταν και ο χώρος ευθύνης των διοργανωτών.

Η οργανωτική επιτροπή του συλληπτηρίου από την πλευρά της, αντιδρώντας στην ανακοίνωση που την καθιστά σχεδόν υπεύθυνη για κάτι που έγινε εκτός χώρου συλλαλητηρίου και μετά την ολοκλήρωσή του, συνεδριάζει το πρωί της Τετάρτης με τον σκεπτικό να δώσει απαντήσεις, πολιτικές και όχι μόνο καθώς ενδέχεται να προβεί και σε μηνύσεις για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως έγινε γνωστό, από την αστυνομία έγινε προσαγωγή δύο ατόμων.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για την επίθεση στα γραφεία του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ