Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Βέροια: Συγκλονιστική η Μπέσυ Μάλφα ως “Σίρλεϋ Βάλενταϊν”

 

Η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα με το εκπληκτικό ταλέντο της στην υποκριτική, συστήθηκε ως “Σίρλεϋ Βάλενταϊν” το απόγευμα της Τετάρτης (23/1) σε δυο μοναδικές παραστάσεις που δόθηκαν στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Πρόκειται για το γνωστό θεατρικό έργο - μονόλογο “Σίρλεϋ Βάλενταϊν” του Willy Rassell, το οποίο η Μπέσυ Μάλφα ερμήνευσε σε μετάφραση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Μια γυναίκα λίγο μετά την ηλικία των 50, παντρεμένη, μητέρα δυο παιδιών, ζει στον δικό της εσωτερικό κόσμο. Μόνη της συντροφιά, ο τοίχος της κουζίνας... μέχρι που ξυπνάει και αποφασίζει να ξανανιώσει ζωντανή! 

Η ερμηνεία της Μπέσυς Μάλφα ήταν τόσο δυνατή που δεν άφησε αμείωτο το ενδιαφέρον το κοινού καθόλη τη διάρκεια της παράστασης. “Γέμισε” τη σκηνή για πάνω από μιάμιση ώρα μόνη της κρατώντας το κοινό ζωντανό, ταξιδεύοντας το με τα συναισθήματα της Σίρλεϋ Βάλενταϊν!

Ακούραστη, συγκλονιστική, συγκινητική, μεταδοτική... 

Μια παράσταση που αξίζει να παρακολουθήσετε!!!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
 
Μετάφραση - Σκηνοθεσία:     Αλέξανδρος Ρήγας
Κοστούμια/Ενδυματολόγος:  Ελένη Μπλέτσα 
Μουσική:                               Alter Ego 
Φωτογραφίες:                       Χρήστος Κοτσιρέας

 

Λίγα λόγια για το έργο

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε,  ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!
Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια... αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.
 
Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους; 
 
Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;
 
Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα,  γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα...
 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ