Βέροια: 1η Γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Ημαθίας – Μια πραγματική γιορτή!!! (βίντεο)

 

Η 1η Γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η ΕΠΣ Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε στο βράδυ της Κυριακής στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Σείριος»

Μια εξαιρετική όμορφη διοργάνωση που φέρει την οργανωτική υπογραφή του μέλους του ΔΣ, Χρήστου Μουχτάρη και του συνόλου της διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας και Ναούσης κ.κ. Παντελήμων και χαιρετισμό απηύθυνε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Μουρτζίλλας.

Από πλευράς ΕΠΟ παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Αντωνίου.

Τιμητικές πλάκες απονεμήθηκαν στον πρώην πρόεδρο της ΑΕΠ Βέροιας και της ΕΠΣ Ημαθίας, Βασίλη Φωτιάδη, στον προπονητή Γιώργο Χατζάρα, στους γιατρούς Θωμά Ντόβα, και Αλέξανδρο Ελευθερόπουλο, στον Βεροιώτη Παντελή Καφέ που συμμετείχε στο δοξασμένο Euro 2004, στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και μετέπειτα ποδοσφαιρικούς παράγοντες Γιάννη Μουρατίδη, Τάσο Μωυσίδη, Γρηγόρη Παπαδόπουλο, Μόσχο Κυτούδη, Σωτήρη Μπουκλά – τον ποδοσφαιριστή που έπαιξε ταυτόχρονα με τον γιο και τον εγγονό του!!! – Θωμά Μαμουτόπουλο και Νίκο Περηφανόπουλο, τον παλαίμαχο διαιτητή Σπύρο Κωτσιαντή, τη «σημαία» της Νάουσας, Σάββα Ιακωβίδη, τον αρχηγό της «Βασίλισσας», Αλέξη Βεργώνη και τον Βασίλη Γιαννόπουλο, κατά κόσμον «κατάσκοπο»….

Το καλλιτεχνικό μέρος ξεκίνησε  με μοιρολόι για τις χαμένες πατρίδες που ερμήνευσε ο Βασίλης Φωτιάδης με τη συνοδεία του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στη λύρα, έναν τραγούδι που – όπως είπε – αρέσει ιδιαίτερα στον Σεβασμιώτατο οποίος και το σιγοτραγούδησε…

 

Βέροια- ΕΠΣ Ημαθίας -1η Γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου 27/1/2019

 

Για να δείτε φωτογραφίες, πατήστε πάνω στην εικόνα:

Βέροια: 1η Γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Ημαθίας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ