Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Κουλούρα Ημαθίας: Αγανακτισμένοι, αλλά επιφυλακτικοί, λόγω των διώξεων, οι αγρότες (βίντεο)

 

Τα τρακτέρ που συγκεντρώθηκαν από το πρωί της Δευτέρας στην Κουλούρα Ημαθίας, παραμένουν εκεί…

Μετά από δυο μέρες το μόνο νεότερο από το «μέτωπο» των αγροτικών μπλόκων είναι ότι ασκήθηκαν δικαστικές διώξεις σε αγρότες στη Λάρισα και στις Σέρρες.

Σύμφωνα με τον Τάσο Χαλκίδη, πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας, οι αγρότες στην περιοχή είναι αγανακτισμένοι, αλλά παράλληλα οι τελευταίες εξελίξεις τους κάνουν επιφυλακτικούς. Έτσι κι αλλιώς η οικονομική τους κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, τα προβλήματα διογκώνονται και μια ενδεχόμενη εμπλοκή τους σε καταστάσεις δικαστικής φύσεως τους κάνει απρόθυμους στο να προχωρήσουν σε πιο δυναμικές κινήσεις.

Όπως λέει, ο ίδιος μαζί με άλλους δύο αγροτοσυνδικαλιστές, έχουν καταδικαστεί  σε ποινές με αναστολή, από προηγούμενες κινητοποιήσεις, για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, παρόλο που όταν ανέβαιναν τα τρακτέρ στην Εγνατία, πάντα υπήρχε προσυνεννόηση με την αστυνομία.

«Θα συνεχίσουμε και όπου βγει», λέει… Όσο για τις διώξεις των αγροτών « ο πρωθυπουργός ήταν αυτός που κάποτε ανέβαινε στα τρακτέρ και μας έλεγε «μη φοβάστε»…. Σήμερα δυστυχώς το δικαίωμα μας να διεκδικούμε το δίκιο βρίσκεται υπό δίωξη»…

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ