Παιδικά ρούχα - Πακέτα Βάπτισης Papillonkids.gr

Ύμνοι για το έργο που επιτελεί ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης

 

Με τα καλύτερα λόγια ομιλεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας αλλά και οι στενοί συνεργάτες του, για τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη. Ο λόγος;  Μα γιατί κατά την περίοδο του χιονιά όπου έκλεισαν από τα χιόνια όλοι οι δρόμοι, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ήταν αυτός ο οποίος με συντονισμένες προσπάθειες νύχτα-μέρα και κάτω από την στενή συνεργασία που είχε με υπαλλήλους της πρώην Νομαρχίας Ημαθίας, με τα λιγοστά μέσα στην διάθεση τους, κατάφεραν να καθαρίσουν όλους τους δρόμους και να τους δώσουν στην κυκλοφορία!!

Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για τον Απόστολο Τζιτζικώστα να νιώθει ήσυχος και υπερήφανος που στην δύσκολη Αντιπεριφέρεια Ημαθίας έχει έναν ικανό συνεργάτη, ο οποίος τίμησε όλη αυτή την πενταετία της διοίκησης του τον συνδυασμό του στην Περιφέρεια με τα μεγάλα έργα που έγιναν,  αλλά και με αυτά που δρομολογήθηκαν να γίνουν τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε αυτό το αναγνώρισαν στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας και οι πολίτες οι οποίοι μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα εξέφρασαν με τα καλύτερα λόγια την ικανοποίησή τους για το έργο που επιτέλεσε ο κύριος Καλαϊτζίδης την δύσκολη περίοδο του χιονιά.

Μαθημένος στα δύσκολα ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης συνεχίζει το έργο του, που σίγουρα θα ανταμειφθεί με την πρωτιά στις κάλπες από τους πολίτες, στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου!! Το αξίζει και με το παραπάνω!!


Κείμενο: Βασίλης Σαρρηγιαννίδης

Πηγή: www.tvreporters.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ